Mehmet Coşkundeniz Yeni yılda yeni sevgili nerede bulunur?
HABERİ PAYLAŞ

Yeni yılda yeni sevgili nerede bulunur?

Haberin Devamı

Yeni yıl yeni bir sevgili bulma şansını da getiriyor. Bunun için biraz algılarını açman, biraz ortalarda görünmen ve çaba göstermen yeterli. İşte sana sevgili bulabileceğin bazı ortamların listesi...

1- İŞYERİ YA DA OKUL

Birlikte bir şeyler yapmaktan keyif aldığın, eğlendiğin, konuşmaktan hoşlandığın iş ya da okul arkadaşın potansiyel sevgili adayın olabilir. “Ama biz arkadaşız” deme, belki sevgili olarak çok daha iyi bir ilişki kuracaksınız. “Benim böyle bir arkadaşım yok” diyorsan, bakışlarını üzerinde hissettiğin ama konuşmaya cesaret edemediğin o kişiye ne dersin?

2- SPOR SALONLARI

Bir spor salonuna üyeysen, seninle aynı saatte o ortamı paylaşanlara göz aşinalığın vardır. Aralarında selamlaştığın, halini hatırını sordukların da vardır. Bunu bir adım ileri götürmeye ne dersin? Spor sonrasında birlikte meyve suyu içmek, ya da salona biraz daha erken gidip onunla daha fazla vakit geçirmek senin elinde.

3- ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ

Alışveriş merkezleri kendi müdavimlerini yaratır. Vakit geçirmeye başladığında sen de dikkat çekeceksin. Bakışları üzerinizde hissetmeye başlayacaksın. Tabii senin de hoşuna giden ve bakabileceğin insanlar olacak. Konuşmak için fırsat yaratabilirsin.

4- ŞEHİRDEKİ ETKİNLİKLER

Konser, sergi, imza günleri... Dikkat etmen gereken şu: Nereye gidersen git, o etkinlik hakkında önceden bilgi edin. Konserse şarkıcıyı, sergiyse ressamı, imza günüyse yazarı mutlaka tanı. Böylece beğendiğin kişiyle daha rahat konuşma imkanına sahip olabilirsin.

5- KISA SÜRELİ GEZİ VE TATİLLER

Günübirlik ya da birkaç günlük gezilerde yeni insanlar tanımak işini kolaylaştıracaktır. Bu tür gezilere çok sayıda insan katılacağından grup içinde kendini daha rahat hissedeceksin. Yeter ki neşeli ve keyifli ol. İnsanları da neşelendirmeye çalış. Mutlaka dikkat çekeceksin.

6- HOBİ VE DİL KURSLARI

Yemek, resim, kişisel gelişim gibi çok sayıda süreli kurslar var. Keyif alacağın bir kursa kaydol. Unutma ki; herkes o konuda acemi. İşte bu acemilik sizin ortak noktanız olacaktır. Kurs sırasındaki hatalara birlikte güleceksiniz. Yeteneklerin sana hayranlar kazandıracak. Bu fırsatı değerlendir.

7- KAFELER VE BARLAR

Kafe ve barların genellikle olumsuz imajları vardır. Çünkü hep tek gecelik ilişki için kullanılır. Ama sen bu durumu tersine çevirebilirsin. Unutma geceyi değil, yılı birlikte geçirebileceğin birini arıyorsun. Barda tanışsan bile onu daha iyi tanımak için mutlaka gündüz başka yerde buluşmalısın.

8- İNTERNET

Sonsuz olanaklara sahip bir iletişim ortamı olan internet sevgili bulmak için de müthiş imkanlar sağlıyor. Sosyal ağlar zaten bunun için biçilmiş kaftan. Facebook, Twitter, Instagram senin için yeterli. “Yok bana bunlar yetmez” diyorsan öyleyse arkadaş bulma sitelerini deneyebilirsiniz. İnternet üzerindeyken teklifin kadından ya da erkekten gelmesinin önemi yok. Çünkü zaten aslında ilk görüşme arkadaşça gerçekleşecektir.

9- ESKİ SEVGİLİLER

Her şeyi denedin ama olmadı mı? Öyleyse al telefonu eline ve eski sevgililerini değerlendir. Her biriyle neden ayrıldığını düşün. Aralarında sorunsuz, tatlı bir şekilde ayrıldığın varsa ve onun da şu an sevgilisi yoksa neden buluşmayasın? Belki bu sizin için yeni bir başlangıç olacak, kimbilir.

10- OLMADIYSA DERT ETME

Eski sevgililerden de sonuç alamadıysan olayı akışına bırak. Hem yalnızlık da fena değildir. Dostlar, arkadaşlar ne güne duruyor? Onlarla buluş, sosyalleş, gez, toz, ye, iç ve eğlen. Ne demiş atalarımız: Ömür kısa hayat boş, haydi durma eğlen coş!


Sıradaki haber yükleniyor...
holder