Gündem Yeni yıla güneşle giriyoruz

Yeni yıla güneşle giriyoruz

Paylaş
Yeni yıla güneşle giriyoruz

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre yeni yıl gecesi kar yok, 2010'un ilk günü güneşli

Yeni yılda kar bekleyenlere kötü haber. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün beş günlük hava tahmin raporuna göre yeni yılın karşılanacağı 31 Aralık perşembe günü Doğu Anadolu Bölgesi'nin yüksek kesimleri dışında yurtta kar beklenmiyor.

Haberin Devamı

Devlet Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahmin raporuna göre, bugün Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve Batı Akdeniz’de yağmur var, diğer bölgelerde yağış yok. Yarın yağışlar batı bölgeleri terk edecek ve İç Anadolu, Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve Akdeniz’de etkisini sürdürecek.

ÇARŞAMBA BATIDA GÜNEŞ

Çarşamba günü batı bölgelerinde güneş yüzünü gösterirken, Doğu Anadolu’da kar başlayacak. Güneydoğu Anadolu ve Doğu Karadeniz yağmurlu olacak.

Yılın son günü olan 31 Aralık’ta ise Doğu Anadolu’nun yüksek kesimleri dışında yurtta yağış beklenmiyor. Batı bölgeleri günü güneşli geçirecek. Yılın ilk olan 1 Ocak Cuma günü ise yurdun tamamına yakını yağışsız olacak. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. İstanbul’da sıcaklık hafta boyunca 13-14 derece, Ankara’da 9-10 derece, 15-17 derece arasında olacak.

Haberin Devamı