Yaşam Yeni Volvo'yu Süper Star tanıttı

Yeni Volvo'yu Süper Star tanıttı

Paylaş
Yeni Volvo'yu Süper Star tanıttı

Yeni Volvo'yu Süper Star tanıttı

13. İstanbul Auto Show’da Yeni Volvo V60 ve S60 R-Design, sanatçı Ajda Pekkan ve ENBE Orkestrası’nın unutulmaz şovu eşliğinde otomobil tutkunlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Volvo’dan yapılan açıklamaya göre, Volvo Cars, 13. Auto Show 2010 Fuarı’nda yeni modelleri V60 ve S60 R-Design’ın Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Süper star Ajda Pekkan ve Behzat Gerçeker’in yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın müzik ve dans ziyafetiyle örtüleri kaldırılan yeni modellerin tanıtımında; Volvo Cars Overseas Başkanı Lex Kerssemakers ve Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Torben Eckardt da hazır bulundu.

Torben Eckardt; otomobilin tasarımı, güvenliği ve teknolojisine hayran kalan Ajda Pekkan’a kırmızı renkli, S60 R-Design hediye etti.

Türkiye’de ilk kez otomobil tutkunlarının karşısına çıkan yeni V60 ve S60 R-Design’ın yanı sıra fuar öncesinde satışına başlanan yeni S60 ve yarış pistlerinden edinilen tecrübeyle şekillendirilen C30 Polestar da Volvo standının yıldızları arasında yer aldı.

Haberin Devamı

İçeride ve dışarıda özel tasarım detaylarıyla dikkati çeken yeni S60 R-Design, 7 değişik renkte üretildi. S60’ın yenilenmiş sırt bölümüne sahip sportif koltukları R-Design’da çok daha yüksek bir yanal destek sunuyor. Özel deri/dokuma kaplama, siyah ve seramik renklerinin yanı sıra tamamen siyah renkle de satın alınabiliyor. Kabinde aynı zamanda bu kaplamaya sahip direksiyon simidi, vites topuzu, spor pedallar ve paspaslar da yer alıyor. R-Design versiyonunda şasi tamamen elden geçirildi, süspansiyon sistemi sertleştirildi ama konfordan da asla ödün verilmedi.

S60 R-Design’ın, keskin direksiyon tepkileriyle de sportif sürücüleri tatmin etmesi bekleniyor.
Standart versiyonlarda olduğu gibi S60 R-Design’ın şasisi de sportif sürüş hissini kuvvetlendiren birçok elektronik sistemle destekleniyor. Viraj çekiş kontrol sistemi daha akıcı dönüşler sağlamak adına tork dağılımını gerçekleştiriyor.