Kerem Akça Yeni sezonun merakla beklenen 15 yerli filmi
HABERİ PAYLAŞ

Yeni sezonun merakla beklenen 15 yerli filmi

Haberin Devamı

2017-2018 sezonu yerli filmler için nasıl geçecek? Sizler için Ekim-Nisan arasında vizyona girmesi beklenen yerli filmlerden bir derleme yaptım.

1-Cingöz Recai

Ne vaat ediyor?: Onur Ünlü ile Kenan İmirzalıoğlu’nu bir araya getiren yeni bir Cingöz Recai filmi. Meryem Uzerli, Haluk Bilginer ve Algı Eke hediyeli…

Vizyon tarihi: 13 Ekim 2017

2-Ayla

Ne vaat ediyor?: Kore Savaşı’nda kimsesiz kalan kızın Türk bir asker tarafından büyütülmesinin duygu dolu gerçek öyküsü…. Türkiye’nin Oscar aday adayında Çetin Tekindor’dan Murat Yıldırım’a uzanan görkemli bir oyuncu kadrosu var.

Vizyon tarihi: 27 Ekim 2017

3-Yol Ayrımı

Ne vaat ediyor?: Yavuz Turgul’un yıllardır beklenen geri dönüşünde Şener Şen, Rutkay Aziz, Mert Fırat gibi isimler rol alıyor.

Vizyon tarihi: 10 Kasım 2017

4-Yanlış Anlama

Ne vaat ediyor?: ‘Çakallarla Dans’ serisiyle sevilip sayılan İlker Ayrık, Şevket Çoruh ile Hakan Bilgin’den destek alan bir komedi filmi. Azeri-Türk çekişmesinin ironik hali.

Vizyon tarihi: 10 Kasım 2017

5-Kardeşim Benim 2

Ne vaat ediyor?: Burak Özçivit ile Murat Boz ikilisi geri dönüyor. 2 sene önce hit olan “Kardeşim Benim”in ikincisi de iddialı olacak gibi.

Vizyon tarihi: 24 Kasım 2017

6-Aile Arasında

Ne vaat ediyor?: Baba kılığına giren bir adamın başından geçen eğlenceli olaylar, Gülse Birsel’in senaryosundan yola çıkıyor. Başrollerde Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar gibi isimler var.

Vizyon tarihi: 1 Aralık 2017

7-Öteki Taraf

Ne vaat ediyor?: Özcan Deniz’in yönetip başrolünde oynadığı korku filminde Meryem Uzerli ve Aslı Enver de var.

Vizyon tarihi: 8 Aralık 2017

8-Arif v 216

Ne vaat ediyor?: A.R.O.G. ve G.O.R.A.’nın yıllardır beklenen yan bölümünde Ozan Güven ile Cem Yılmaz yüzleşiyor. Yılmaz’ın Zafer Algöz, Özkan Uğur gibi gediklilerine Mert Fırat, Farah Zeynep Abdullah ve Özgür Emre Yıldırım da ekleniyor.

Vizyon tarihi: 5 Ocak 2018

9-Rüzgar

Ne vaat ediyor?: Belçim Bilgin ile Halil Sezai’yi bir araya getiren aşk filmi, Serkan Acar imzalı.

Vizyon tarihi: 12 Ocak 2018

10-Ölümlü Dünya

Ne vaat ediyor?: Haydarpaşa Garı’nda bir lokanta işleten Mermer Ailesi’nin öyküsü… Alper Kul, Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, İrem Sak, Mehmet Özgür ile Özgür Emre Yıldırım’ı bir araya getiriyor. Yönetmen ise Ali Atay.

Vizyon tarihi: 26 Ocak 2018

11-Sofra Sırları

Ne vaat ediyor?: Demet Evgar’dan seri katil yaratma hamlesinde ‘mizah’ da devreye giriyor. Başarılı yönetmen Ümit Ünal’dan eğlenceli bir kara komedi…

Vizyon tarihi: 16 Şubat 2018

12-Can Feda

Ne vaat ediyor?: Burak Özçivit ile Kerem Bursin’in rol aldığı savaş filmi. Çağatay Tosun-Zafer Külünk birlikteliğinden yola çıkıyor.

Vizyon tarihi: 23 Şubat 2018

13-Ailecek Şaşkınız

Ne vaat ediyor?: Murat Cemcir ile Ahmet Kural’ın yeni projesinde Saadet Işıl Aksoy, Mustafa Alabora, Cengiz Bozkurt da var. Görüntü yönetmeni ise Nuri Bilge Ceylan filmlerinden bildiğimiz Gökhan Tiryaki.

Vizyon tarihi: 2 Mart 2018

14-Kaybedenler Kulübü 2

Ne vaat ediyor?: Sevilen filmin ikinci halkasında kadın oyuncu tercihi Hande Doğandemir. Yiğit Özşener ve Nejat İşler ise bir yolculuğa çıkıyor bu kez.

Vizyon tarihi: 16 Mart 2018

15-Görevimiz Tatil

Ne vaat ediyor?: Murat Şeker’in Demet Akbağ için yazdığını açıkladığı filmde, ünlü oyuncuya Zafer Algöz de eşlik ediyor.

Vizyon tarihi: 23 Mart 2018


KEREM AKÇA / akca.kerem@gmail.com

Sıradaki haber yükleniyor...
holder