Rauf Tamer Yeni gündem
HABERİ PAYLAŞ

Yeni gündem

Ekmel ne demek? Ekmel: Kâmil, en kâmil, en uygun, en eksiksiz, kusursuz... mükemmel. Daha ne olsun? Peki, Ekmeleddin? Onu bilmiyorum. Ama herhalde yukarıdaki vasıfların topluca hali

[[HAFTAYA]]

. *

Ekmeleddin Bey’in İslam kimliği’nden niye rahatsız oldu bazı CHP’liler? İşte böyle yapa yapa zaten 60 yıldır seçim kazanamadılar. Hayret ediyorum. İrtica evhamı hâlâ bitmedi mi? Ekmeleddin Bey, bizi İran’a mı çevirecek? Hâlâ çevrilmedik mi yahu?

Fakat çok rahatsız olan milletvekilleri varsa, elbette ki -ayrıca- bir sosyal demokrat aday da onlar çıkartabilirler. Kim mani olabilir?

Haberin Devamı

Kavga adamı değildir. Ekmel Hoca’nın adaylığı, bari gürültüsüz patırtısız bir seçim havası getirecek. Lakin particiler yine tansiyonu yükseltip meydan dövüşlerine kalkarlarsa, Ekmeleddin Hoca, adaylığı kabul ettiğine edeceğine bin pişman olabilir, dikkat.

Ekmeleddin İhsanoğlu... İsmi zor ya. İhsanoğlu’na kimi İslamoğlu diyor, kimi de İnsanoğlu. Eh, bu kadarcık sürçülisan iyidir. Son bir not: Kılıçdaroğlu, Ekmel Bey’e hayran... Öve öve bitiremiyor. Bu kadar mükemmel birini bulmuşlarken onu keşke CHP’ye genel başkan yapsalar ya.

Sabri Ülker

Hayat Hikayesi’ni Hulûsi Turgut yazdı. Birçok ünlünün hayatını Hulûsi Turgut yazmıştır ama buna verdiği emek olağanüstü. Önce onu kutlarım. Merhum Sabri Ülker, batıya açtığı pencerelerle bize hep gurur verdi. Lütfen okuyunuz. Sabri Ülker’in Hayat Hikayesi’nde müthiş bir irade, inanç, disiplin, kararlılık, basiret ve sürekli fazilet göreceksiniz. En gizli hazinesi de Sağlıklı Aile Yapısı’ydı. Rahmetle ve saygıyla anıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder