Ekonomi Yeni Ford Focus yakalandı!

Yeni Ford Focus yakalandı!

Paylaş
Yeni Ford Focus yakalandı!

Yaşlanan üçüncü nesil Ford Focus ise, başta ABD ve İngiltere olmak üzere tüm dünyada en çok satan hatchback modellerinden

ABD merkezli otomotiv devinin tüm dünyada oldukça popüler olan aile hatchback modeli Ford Focus, casus kameralara yakalandı. Önümüzdeki aylarda tanıtılması planlanan dördüncü nesil Focus; geniş arka spoyleri, geniş alaşım jantları, kırmızı fren kaliperi ve yenilenen LED farları ile dikkat çekiyor.

ABD ve Avrupa’da çeşitli testlerden geçen Ford Focus için sona yaklaşıldı. Piyasadaki en büyük rakibi Vauxhall Astra olan Focus, ST-Line varyantı ile oldukça iddialı. Yeni modelde 1.0 litrelik üç silindirli turboşarjlı EcoBoost motor için 99, 123 ve 138 beygirlik üç farklı varyant bekleniyor. Ayrıca geniş motor yelpazesinde, sıkça tercih edilen 1.5 litrelik dizel seçeneğinin yanı sıra yüksek performanslı 2.0 litrelik TDCi yer alacak.

Ford CEO’su Mark Fields’in vadettiği 13 adet elektrikli otomobilden biri Focus olabilir. Markanın hibrid ve saf elektrikli modellerdeki gelişimi ve EV pilleri teknolojisindeki ilerlemesi Focus için böyle bir varyant sunabileceği anlamına geliyor. Yeni Ford Focus; Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq ve Kia Niro gibi hibrid aile otomobillerine rakip olarak gelecek gibi gözüküyor.


APPLE, ÇİN MALI HAFIZA ÇİPLERİ KULLANACAK

Haberin Devamı