Gündem Yeni evli çiftin ters ilişki davası

Yeni evli çiftin ters ilişki davası

Paylaş
Yeni evli çiftin ters ilişki davası

Samsun'da 23 yaşındaki G.N., eşinin kendisini döverek zorla ters ilişkiye girmek istediğini öne sürerek boşanma davası açtıktan sonra şikayetçi oldu

Samsun’da, özel bir şirkette satış elemanı olarak çalışan Murat N. ile başka bir şirkette yönetici asistanı olarak görev yapan G.N., geçen yılın ağustos ayında düğün yaparak evlendi.

MURAT N. TERS İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ

Çift evlendikten kısa süre sonra zaman zaman tartışmaya ve kavgaya etmeye başladı. İddiaya göre düğünden 2 ay sonra Murat N., eşiyle ters ilişkiye girmek istedi. Eşi kabul etmedi.

TERS İLİŞKİYİ KABUL ETMEYİNCE EŞİNE SALDIRDI

Murat N.’nin bunun üzerine saldırdığı G.N.’yi dövdüğü, iç çamaşırlarını yırttığı eşinin direnmesi üzerine cinsel ilişkiye giremediği öne sürüldü. Bunun üzerine evini terk eden G.N., annesinin evine giderken boşanma davası açarak Murat G.’den "cinsel istismar suçundan" şikayetçi oldu.

"EVLENDİĞİMİZDEN BERİ TARTIŞIYORUZ"

Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 12 yıla yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bugün ilk kez hakim karşısına çıkan ve tutuksuz yargılanan Murat N., eşinin kendisine iftira attığını öne sürerek, şöyle dedi:

"Evlendiğimiz günden itibaren sürekli tartışıyoruz. Olay günü birlikte dışarda yemek yedik. Eve gelince de öpüştük. Cinsel ilişkiye girecektik. Ancak, kendisi istemedi. Ben de banyoya gidip tıraş olmaya başladım.

ARKADAN GELİP, BANA SALDIRDI

Bu sırada arkamdan gelip bana vurmaya ve küfür etmeye başladı. Kavga ettik. Bu sırada omuzumu ısırdı. Ben de kendisine tokat attım. Boşanmak için bana iftira atıyor. Kendisine ters ilişki teklifinde bulunmadım ve tecavüz etmedim. Bana saldırıp, darp ettiği için ben de ondan şikayetçiyim."

"İÇ ÇAMAŞIRLARIMI YIRTARAK ÇIKARTTI"

Duruşmaya katılan G.N. ise olaydan sonra psikolojinin bozulduğunu belirterek, "Evli kaldığımız süre içerisinde sürekli benimle ters ilişkiye girmek istiyordu. Ben kabul etmedim.

Olay akşamı bir kez daha teklif etti. Yine kabul etmedim. Bunun üzerine bana saldırdı. Beni dövdü. İç çamaşırlarımı yırtarak çıkardı. Ancak direndiğim için ters ilişkiye giremedi. Kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.

GENÇ KADININ RUH SAĞLIĞINA BAKILACAK


Mahkeme olay nedeniyle genç kadının ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için dosyayı ve G.N.’yi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na göndererek duruşmayı erteledi.

İsmail AKDUMAN/DHA

2