Ekonomi Yeni Discovery 5’in satışı belli oldu

Yeni Discovery 5’in satışı belli oldu

Paylaş
Yeni Discovery 5’in satışı belli oldu

Hem lüks ve konfor arayan hem de yerden yüksek ve büyük araç sevenler için SUV tipi arazi araçları bir vazgeçilmez. İngiltere merkezli Land Rover ise tam anlamıyla bu işin zirvesinde ve yeni modeli piyasada tozu dumana katacak gibi görünüyor

Çok kısa bir süre sonra satışa sunulacak Discovery 5 için şimdiden Land Rover showroomlarında ön sipariş verebilirsiniz.

3 sıra 7 Koltuk ile yeni lüks SUV‘un piyasadaki en büyük rakipleri Audi Q7, Mercedes-Benz GLS ve Volvo XC 90. Ekim aylarında piyasaya çıkarılması beklen Discovery 5, bu zamana kadar üretilenlerin en yeteneklisi ancak modelin neden geçen seneki ismiyle çıkarılacağı bilinmiyor.

Firma yeni modeliyle kullanıcılara eşsiz bir konfor ve performans vadediyor.

Bu lüks SUV serinin önceki araçlarına hiç benzemiyor şimdi 480 kg daha hafif çok daha hızlı ve yüksek sürüş kabiliyetine sahip. Ayrıca keskin ve pürüzsüz bir görünüş için daha köşeli bir tasarıma sahip. Araç krom olan ince ızgaraları, ön tampondaki ince ayrıntıları ve muhteşem LED farları ile tam bir İngiliz asaleti.

Aracın içerisi çift renk birinci sınıf döşemeler,sürücü ve yolcu ekranları, yolcular için dört adet 12V şarj girişi ve eşsiz bir müzik kalitesi için 14 tane hoporlör ile donatılmış.

Son olarakDiscovery Si6 ve TDV6 olarak iki farklı varyasyon ile gelecek. İlkinin 3.0 litrelik V6 motoru 335 beygir güç ve 450 nMtork üretiyor. İkincisi ise altı silindirli dizel motoru ile 254 beygir gücünde ve 600 nMtork üretiyor.

LG V30 ne zaman çıkacak?

Haberin Devamı