Uğur Alkapar Bu defa dönmeyecek
HABERİ PAYLAŞ

Bu defa dönmeyecek

Fatma Turgut’un son dönemdeki yükselişini yakından takip ediyorum. Şehirden şehre koştuğu konserlerinde sevenleriyle buluşuyor. Bir yandan yoğun programından vakit bulup stüdyoda üretmeye devam ediyor.

Bu defa dönmeyecek

Turgut, Can Bonomo imzalı yeni şarkısı ‘Dönmem Ona’da eski aşklarının gölgesinden kurtulamayanların sesi oluyor… Defalarca ayrılıp barışılan, uzatmalı ilişkilere sesleniyor. Kesin bir dille bu defa dönmeyeceğini belirtiyor!

Bu defa dönmeyecek

BAYRAM COŞKUSU

Antalya’da geçen yaz Christina Aguilera’yı izlemiştim. Burası Jennifer Lopez, Dua Lipa, Jason Derulo gibi dünya yıldızlarını sahnesinde ağırlayan bir tesis. Konserler serisi de 10 yıldır devam ediyor. 10. yıl kutlamaları kapsamında bayramın ikinci günü Kenan Doğulu sahneye çıktı. Özel bir konser veren Kenan Doğulu her zamanki gibi seyircisini coşturdu.

Haberin Devamı

Bu defa dönmeyecek

SONAR’A AZ KALDI

Müzikseverleri müzik, yaratıcılık ve teknoloji ekseninde birleştiren, bu yıl 8. kez düzenlenecek Sónar İstanbul’un line-up’ında yer alacak tüm isimler açıklandı. %100 Müzik’in katkılarıyla 26-27-28 Nisan 2024’te bir kez daha Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek 3 günlük festivalde Adam Beyer, Eliza Rose yer alıyordu. Yeni duyurulan sanatçılar arasında ise Jan Blomqvist, Henrik Schwarz, Overmono, 2ManyDJs b2b Tiga gibi merakla beklenen performanslar var.

HERKESİN BİLDİĞİ O MELODİ

Moğollar’a Saygı albümünün on yedinci adımını Yasak Helva grubu ‘Bu Nasıl Dünya’ adlı enstrümantal şarkıyla atıyor. Bu eseri dinleseniz “Aaa evet diyeceksiniz”. O kadar tanıdık ve bildik bir melodi! ‘Bu Nasıl Dünya’ Moğollar’ın ‘Hitit Sun / Düm Tek’ albümünde ‘Magic Moon / Sihirli Ay’ ismiyle de yer almıştı. Bu melodiye 70’lerde Cem Karaca, 90’larda ise Haluk Levent söz yazarak seslendirmişti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder