Işınsu Kestelli Merhaba Süper Lig
HABERİ PAYLAŞ

Merhaba Süper Lig

Heyecan büyük. Göztepe, bugün saat 16.00’da Gürsel Aksel Stadı’nda, Süper Lig’e çıkışını ilan etmek için Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Maçın biletleri satışa çıktığı an tükendi.

23 Nisan haftası sebebiyle, kuzey tribününden bilet alan taraftarlar, maç günü, 15 yaşından küçük çocukları için ücretsiz bilete ulaşabilecek. Yapmaları gereken tek şey, çocukları ile birlikte statta bulunan Passolig gişelerine gitmek. Maçın ve aynı saatte oynanacak diğer maçların sonucu ne olursa olsun, kupa töreni yapılmayacak. Göztepe, kutlamaların son maçın ardından ve Levent Yüksel’in katılımıyla gerçekleştirileceğini açıkladı. Göztepe tribünlerinin her maçta coşkuyla söylediği Med Cezir şarkısı bu kez Levent Yüksel ile birlikte seslendirilecek.

Haberin Devamı

Göztepe cephesinden gelen tek iyi Süper Lig’e çıkılması da değil. Kulüp, İnciraltı’ndaki olimpik tesislerinin temelini 23 Nisan’da attı. Ayrıca, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde özel mülkiyetten kiralanan futbol sahası için yeni bir kontrat yapıldı. Futbol takımına ev sahipliği yapacak tesisler için arazi arayışları da sürüyor. Gürsel Aksel Stadı’ndaki mağazaların aktif hale gelmesine de çok az kaldı. Konuyla ilgili hazırlanan yönetmelik Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanına sunuldu. Yönetmelik Resmî Gazete’de yayınlandıktan sonra stat haftanın yedi günü yaşayan bir çekim merkezine dönüşecek ve kulübe önemli gelir sağlayacak.

Bir İzmirli, bir Göztepeli olarak bu güzel kentin yeniden Süper Lig’de temsil edilmesinde emeği geçen herkesi tüm kalbimle tebrik ediyorum.

HAYDİ ŞENLİĞE

Torbalı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bugün Uçurtma Şenliği düzenliyor.

Torbalı ile özdeşleşen ve bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan Uçurtma Şenliği, Özbey Deve Güreşi Alanı’nda gerçekleşecek. Saat 10:00’da başlayacak olan uçurtma şenliğinde eğlenceli oyunlar, müzik ve gösteriler, sürpriz hediyeler ve ikramlar da olacak. Çeşitli kategorilerde yapılacak olan uçurtma yarışmaları da güne ayrıca renk katacak. Torbalı Meydanından şenliğin yapıldığı alana servis hizmeti de verilecek.

Haberin Devamı

Bugün Göztepe maçından önce keyifli anlar yaşamak isteyen herkese Torbalı’ya gitmelerini öneriyorum.

BU HİÇ OLMADI

23 Nisan ülkemizin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlandı. Okullarda düzenlenen törenler, yerel yönetimlerin organizasyonunda gerçekleşen etkinlikler ve konserler sayesinde hem çocuklar hem de yetişkinler doyasıya eğlendi. 23 Nisan’a hiç mi hiç yakışmayan tek olay ise maalesef adını vermek istemediğim bir ilk öğretim okulunda yaşandı. 23 Nisan gösterisinde, küçücük bir çocuğa, beş aydır tutuklu bulunan Dilan Polat taklidi yaptırıldı. Polat’ın “Enerci” şarkısıyla dans eden çocuğun daha sonra çocuk polisler tarafından götürüldüğü gösteri vatandaşların da büyük tepkisini çekti. Sosyal medyada ise resmen infial yaşandı. Herkes, bu sorumsuzluğa imza atan sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder