Coşkun Türk Bu kadar kolay mıydı?
HABERİ PAYLAŞ

Bu kadar kolay mıydı?

Tespit: Ligde sahasında 2-1, deplasmanda 1-0 kazandığı maçlarda rakibi karşısında çok zorlanan Fenerbahçe, hem de rotasyonlu kadrosuyla Türkiye Kupası son 16 turunda tek maç eleme sisteminde Gaziantep’i deplasmanda çok rahat yendi ve turu geçti.

Soru: Sahasında yense çeyrek finale yükselecek olan, teknik direktörü çok hırslı olan Gaziantep neden bir varlık gösteremedi? Tespit ve sorudan sonra sahanın içine girelim... Bu sezon en büyük, açık olarak dillendirilmese de tek hedef olarak lig şampiyonluğunu ortaya koyan Fenerbahçe, kupada da rotasyonlu kadrosuyla yoluna devam ediyor. Artık, ‘Dzeko’nun yerine 11’de o olmalı’ denilen Batshuayi biri penaltıdan attığı iki golle bu görüşte olanları haklı çıkardı. Çıkardı da, insanın aklına şu da geliyor: İkisi bir arada var mı?

Haberin Devamı

Sakatlığını atlatan, uzun süre sonra forma giyemeyen, İsmail Kartal’ın prenslerinden Zajc ancak çaresiz kaldığın maçlarda mecburiyetten oynar. Bir ara denenen Çağlar-Serdar stoper ikilisi yerli-yabancı kuralının alternatiflerinden birisi diye düşünüyorum. Kaleci İrfan Can’ı penaltı kurtarmasından değil, aidiyeti nedeniyle Fenerbahçe’nin önemli futbolcularından biri olarak görüyorum. İrfan Can Kahveci boyu kısalan ligde takımına daha faydalı olmak istiyorsa biraz daha tempo yapmalı, Tadic de sezon başı formuna dönmeli.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder