Gündem Yavru kedinin kulağını kopartıp bacaklarını kırdı

Yavru kedinin kulağını kopartıp bacaklarını kırdı

Paylaş
Yavru kedinin kulağını kopartıp bacaklarını kırdı

Yavru kedinin kulağını kopartıp bacaklarını kırdı

Bolu’da 32 yaşındaki Ahmet A., eşi Y.A.'nın evde beslediği 2 aylık yavru kedinin kulağını koparıp bacaklarını kırdı. Y.A., kedisini tedavi için veterinere götürürken, eşi hakkında Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunacağını söyledi.

Haberin Devamı

İzzet Baysal Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi’nde çalışan Y.A., dün sabah işe gitmek için Bahçelievler Mahallesi’ndeki evinden ayrıldı. Gece nöbet tutan Y.A., bu sabah eve geldiğinde ‘Süslü’ adılı 2 aylık kedisinin koridorda hareketsiz yattığını gördü. Kediye mama veren Y.A., kedinin yürüyemediğini ve sol kulağının üst kısmının kopmuş olduğunu görünce şoke oldu. Y.A. göz aşları içinde kediyi battaniyeye sararak veterinere götürdü. Kedinin ayaklarının titrediği görülürken, sol ön ve sağ arka bacağının kırık, sol kulağının üst kısmının kopartılmış olduğu belirlendi. Y.A., kedisinin tedavisi sırasında gözyaşlarına boğuldu.

‘KEDİMİ DUVARA FIRLATIYOR’

Bir fabrikada çalışan eşi Ahmet A.’nın kedisini eve tuvaletini yaptığı için dövdüğünü iddia eden Y.A. şunları anlattı:
“Nöbetten geldiğimde kedinin hareketsiz yattığını gördüm. Önce uyuyor zannettim, sonra eşim sürekli kedimi dövdüğü için yanına gittiğimde kulaklarının koparıldığını gördüm. Eşim kedimi sürekli dövüyor. Duvardan duvara atıp, hırpalıyor. Eve tuvaletini yaptığı için her gün kedimi dövüyor. Artık dayanamıyorum. Cezalandırılsın istiyorum. Bu yüzden de Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım.”


Koray YILMAZDEMİR/BOLU, (DHA)

Haberin Devamı