Gündem Yavaş trafikte kapkaç terörü

Yavaş trafikte kapkaç terörü

Paylaş
Yavaş trafikte kapkaç terörü

Beyoğlu'nda, finans uzmanı Emel Şirin, yavaş ilerleyen trafikte kapkaç kurbanı oldu. Cipinin camını kıran kapkaççı, Şirin'in çantasını alarak kaçtı

Olay, Dolapdere Caddesi’nde, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Özel bir şirkette finans uzmanı olarak çalışan Emel Şirin, cipiyle Taksim yönüne giderken trafiğe takıldı. Şirin’in kullandığı araca yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, aracın ön camını kırıp, ön koltukta bulunan çantayı alarak kaçtı.

Şoka giren Şirin, çevredekilerin yardımı ile cipten inerek polisi aradı. Polise, olayı anlatırken yaşadığı korkuyu üzerinden atamadığı gözlenen Şirin, kapkaççıyı, yüzü kaşkolla kapalı olduğu için tam göremediğini söyledi.

ÇALDIRDIĞI TELEFONUNA ÇAĞRI YAPTI

Çantanın içinde şirket telefonu, kredi kartları, ruhsat ve ehliyet olduğunu söyleyen Şirin, çantasını alan kişinin 20-25 yaşlarında, kirli sakallı, zayıf olduğunu belirtti.

Emel Şirin, çantasında bulunan şirket telefonundan kapkaççıyı aradı. Bir süre çalan telefon daha sonra kapandı. Polis, görgü tanıkları ve Şirin’in verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda kapkaççının peşine düştü.

Uğur ALAATTİNOĞLU / İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı