Magazin 'Yataktan çıkmış hali çok seksi'

'Yataktan çıkmış hali çok seksi'

Paylaş
'Yataktan çıkmış hali çok seksi'

Victoria'dan 'aldatıldı' dedikodularına sert yanıt!

Eşi David Beckham tarafından aldatıldığı dedikodusuyla gündeme gelen Victoria Beckham bu dedikoduya sert bir dille cevap verdi. Adını ‘Spice Girls’ adlı müzik grubunun üyesi olarak duyuran Victoria Beckham, eşi David Beckham tarafından aldatıldığı dedikodularına sert bir dille cevap verdi.

VICTORIA BECKHAM FOTOĞRAFLARI!

Bu duruma çok kızan moda ikonu, İngiliz Marie Claire Dergisi’ne çarpıcı açıklamalar yaptı. Yaptığı sıradışı tasarımlarla moda dünyasındaki yerini her geçen gün biraz daha sağlamlaştıran Victoria Beckham, en büyük ilham kaynağının kocasına duyduğu aşk olduğunu söyledi.

Ünlü futbolcunun kusursuz bir erkek olduğunu belirten Victoria, şöyle devam etti:

'Yataktan çıkmış hali çok seksi' sonraki sayfada...

YATAKTAN ÇIKMIŞ HALİ GÜZEL

“David muhteşem bir adam. En bakımsız haliyle bile insanın aklını başından alabilecek kadar yakışıklı ve seksi. Ben en çok onun yataktan yeni çıkmış halini seviyorum. Güne onun yarı çıplak bir şekilde kollarımın arasında uyuduğunu görerek başlamak bana sonsuz bir enerji veriyor, yaratıcılığımı artırıyor. Geçenlerde bir sabah ondan erken uyandım ve duşa girdim.

Duştan çıktığımda çırılçıplak bir halde bilgisayarının başına oturmuş, e-mail atıyordu. Dağınık saçları, uykulu gözleri ve taptığım dövmeleriyle özenle yapılmış paha biçilmez bir sanat eserini andırıyordu.

David benim ilham perim. İnsanlar sanırım bizim ayrılmamızı çok istiyor. Ama David bana deliler gibi âşık. Beni aldatması söz konusu değil.”

2

Haberin Devamı