Gündem Yaşlı çifte evlerinde bastonlu dehşet

Yaşlı çifte evlerinde bastonlu dehşet

Paylaş
Yaşlı çifte evlerinde bastonlu dehşet

İzmir'in Boğaziçi Semti'nde Kazım Taşmaz ve eşi İsmet Taşmaz, evlerinde başlarına baston ve sandalyeyle vurularak öldürülmüş olarak bulundu

Geçtiğimiz Pazartesi günü de Bornova'nın Özkanlar semtinde gayrimenkul zengini Hüsnü-Ayten Civan çiftinin cesetleri bulunmuştu. Olay, bugün saat 16.30 sıralarında 1186/8 Sokak, 2 numarada meydana geldi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz salı günü görüştüğü babası Kazım Taşmaz ve annesi İsmet Taşmaz'dan haber alamayan Alev Dinç, evlerine geldi. Dinç, evin kapısını çalmasına karşın açılmaması üzerine komşularıyla birlikte kırarak içeriye girdi.

DÖVEREK ÖLDÜRMÜŞLER

Eve girdikleri anda anne ve babasının cesetlerini gören Alev Dinç'in çığlıklarına koşan komşularının ihbarıyla, polis ekipleri adrese gitti. Ekiplerin incelemesinde, 79 yaşındaki Kazım Taşmaz ile 69 yaşındaki İsmet Taşmaz'ın, başlarına baston ve sandalyeyle vurularak öldürüldüğü belirlendi.

İşçi emeklisi olan çifti öldüren katil ya da katillerin, evdeki eşyaları da karıştırdıkları saptandı. Nöbetci savcının incelemesinin ardından Taşmaz çiftinin çürümeye başladığı bildirilen cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haberin Devamı

KÖPEKLERİNİ BAŞKA BİR AİLEYE VERMİŞLER

Polisin ilk araştırmasına göre, hırsızlık amacıyla eve gelen kişi ya da kişilerce öldürüldüğü üzerinde durduğu İsmet Taşmaz ve Kazım Taşmaz'ın, evlerini koruyan köpeklerini bir süre önce başka bir aileye verdikleri öğrenildi.

Evdeki inceleme sırasında ayrıca yaşlı çiftin iflas eden damatlarına ait çok sayıda bilgisayar ile evrakları da bulundu. Çiftin yakın çevresiyle ilişkide bulunduğu kişileri araştırmaya başlayan polisin soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

BİLEZİKLERİ ALINDI İDDİASI

Öldürülen yaşlı çiften, İsmet Taşmaz'ın kolunda 6 bilezik olduğunu belirtildi. Yaşlı kadının kolundaki bileziklerin alındığı da iddia edildi.

GAYRİMENKUL ZENGİNİ ÇİFT DE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

İzmir'de geçen pazartesi günü de gayrimenkul zengi olan Hüsnü Civan ile eşi Ayten Civan, evlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce öldürülmüşlerdi.

>> GAYRİMENKUL ZENGİNİ ÇİFTE VAHŞİ İNFAZ!

>> SON SÖZLERİ 'YALVARIRIM YAPMAYIN!" OLDU

Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA)