Magazin 'Yaşlandıkça daha seksi olacağım'

'Yaşlandıkça daha seksi olacağım'

Paylaş
'Yaşlandıkça daha seksi olacağım'

'Yok Böyle Dans' yarışmasının birincisi Azra Akın, Instyle'nın mart sayısına iş ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı:

* Dans edersem ağırlığım sarsılır gibi bir düşünceyi anlamıyorum. Dans etmek insanın kendini ifade etme biçimidir. Size bir şey kaybettirmez, aksine kazandırır.

Haberin Devamı

* Herkesin içinde farklı özellikler vardır. Biraz Pamuk Prenses, biraz kararlı bir kadın, biraz çocuk, biraz eğlenceyi seven biri... Ben de sadece cici kız değilim elbette. Benim de karakterimin farklı yanları var. Kostümler ve danslar ile biraz bunları da gösterdiğime inanıyorum. Bir de dansla birlikte çocukluğumdaki Azra’ya yakınlaşabildim.

* Bu hayatın aniden sona erebileceğini öğrendik, yaşadık. Hâlâ şoktayım. Bir an var, bir an yok insan. Böyle bir olay yaşayınca ister istemez hayatı baştan düşünüyorsunuz. Anlamları gözden geçiriyorsunuz.

* Beyaz saçlarımı çok seviyorum. Boyatmak istemiyorum. Sürekli saç boyatmak bana çok zor geliyor. Hayatımın bu dönemini de doyasıya yaşamak istiyorum. Kendime yakıştırıyorum beyazları... Doğallığı seviyorum. Daha 29 yaşındayım zaten. Kırışıklıklara vakit var. Zaten ortaya çıkacak yaş çizgileri beni daha seksi yapacak.

Haberin Devamı

* İnsanın hayatında doğru insanları bulması tamamen şans. Ama hayatı güzel yapan şeyler sevmek ve sevilmek. Biriyle paylaştığım zaman hayatı çok daha anlamlı buluyorum. En küçük bir şey yaşasam, koşarak yanlarına gidip hemen paylaşma ihtiyacı duyuyorum.

* Kendimle ilgili değişiklikleri ben de fark ediyorum. Daha çok kendim gibiyim şimdilerde. Büyüdüm galiba. Yaşadığım her şey, tecrübeler, büyüklerin tecrübelerini dinlemek, kişisel gelişim kitapları etkili oluyor. Hala kendimi bulma çabası içindeyim.