Yaşam Yaşını belli etmeyen kadınların her zaman yaptığı 3 şey

Yaşını belli etmeyen kadınların her zaman yaptığı 3 şey

Paylaş
Yaşını belli etmeyen kadınların her zaman yaptığı 3 şey

Hollywood dünyasının birbirinden başarılı isminin yaşını hiç göstermediğini fark ettiniz değil mi? Eğer bunun sırrını sadece estetik operasyonlar sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz!

Bugüne kadar yabancı ünlülerin fotoğraflarına bakıp kaç kere “ne kadar da genç duruyor” dediniz? İşte birbirinden başarılı insanların genç görünmek için uyguladığı 3 kural:

Güneş Koruyucu

Kadınlar üzerinde yapılan araştırmalara göre güneş koruyucu krem kullanan kadınların zamanla ciltte oluşan yaşlılık belirtilerinden %78 oranda daha az etkilendiği ve yaşsız kadınlar grubundaki kadınların %35'nin yaz aylarında güneşlenmekten kaçınanlar olduğu gözlemlenmiş. Bu nedenle yaşınızdan daha genç görünmek için her mevsim dışarı çıkarken siz de cildinize güneş koruyucu krem sürmeyi ihmal etmemelisiniz.

Nemlendirici

Yaşlılık belirtilerinin hızlı bir şekilde ortaya çıkmasının nedenlerinden biri cildin nemsiz olmasıdır. Kuru ve sağlıksız ciltte yaşlılık belirtileri olduğundan daha hızlı şekilde oluşur. Yaşını belli etmeyen kadınların sırrı da budur. Düzenli olarak cildinin nemli ve sağlıklı olmasını sağlayarak yaşlılık belirtileri ile savaşırlar.

Pozitif Düşünce

Cildi düzenli olarak temizlemek, nemlendirmek, güneş ışınlarından yeterli seviyede korumak dışında yaşlılık belirtileri ile savaşmanın en önemli ve güçlü etkilerinden biri pozitif tutumdur. Yapılan araştırmalara göre kendine karşı pozitif tutumu olan kadınların %30'unun yaşsız kadınlar olduğu gözlemlenmiş. Siz de yaşlılık belirtileri ile savaşmak için kendiniz ile barışık olun ve kendinizi sevmeyi unutmayın.

Haberin Devamı