Dünya Yaşaması mucize

Yaşaması mucize

Paylaş
Yaşaması mucize

Trafikte kendisine arkadan çarpan aracın altında kalan motosikletli şans esri kurtuldu

ABD'nin Teksas eyaletinde gerçekleşen bir kazada yavaşlayan araçları son anda fark eden ehliyetsiz sürücü, duramayınca önündeki motosiklete çarptı. Motosiklet ve sürücüsünü sürükleyen otomobil öndeki bir başka otomobile çarparak durabildi.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüde, paralı otoyolda seyreden 25 yaşındaki eski asker Zacharie Perez, motosikleti ile 3 şeritli yolun sol şeridinde ilerliyor.

Tünel girişinde trafik akışının yavaşlaması ile araçlar hızlarını düşürüyor. Perez de yavaşlıyor ancak arkasından gelen otomobil sürücüsü Perez'e süratle çarpıyor.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5297","5297","201104","5297-3.jpg");

Perez ve motosikleti otomobilin altında sürükleniyor. Önündeki bir başka araca çarpan otomobil güçlükle dururken, motosiklet sürücüsünün sürüklenme anında aracın altından kurtulabildiği görülüyor. Perez, olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken göz altına alınan sürücünün ehliyetsiz, aracın da sigortasının bulunmadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Vücudunda kırıklar tespit edilen Perez, kazadan nasıl kurtulduğuna hala inanamadığını söyleyerek, Irak'ta savaştım ve hayatta kaldım ancak burada neredeyse ölecektim. Kaskım hayatımı kurtardı dedi.