Yaşam Şişme kadınlarla tek gecelik ilişki!

Şişme kadınlarla tek gecelik ilişki!

Paylaş
Şişme kadınlarla tek gecelik ilişki!

Bazı Çinli göçmen işçiler, günlerce evlerinden ayrı kaldıklarından ve eşlerini aldatmak istemediklerinden canlı gibi görünen pahalı şişme kadınlar satın alıyor

Çin'de milyonlarca erkek evlerini ve ailelerini bırakıp uzak şehirlere çalışmaya gidiyor ve evlerine ancak hafta sonunda dönebiliyor.

Haberin Devamı

Ama yalnızlık çöktüğünde çoğu erkek, bir dostun eksikliğini çekiyor. Ama binlerce erkek, hayat kadınlarına ya da cinsel ilişki amaçlı ilişkilere yönelmek yerine insan derisini andıran, elleri hareket edebilen ve çıkarılabilir cinsel organlara sahip kaliteli şişme bebekler satın alıyor.

29 yaşındaki otomobil tasarımcısı Liu (gerçek adı bu değil), balık etli şişme bebeğe 1.400 pound (6.082,16 TL) ödedi. Liu, 10 yıldan uzun bir süredir evli ve bir de bebeği var. Eşini aldatmak istemiyor. Ama yine de cinsel iştahını doyurmak istiyor.

ŞİŞME KADIN ALANLAR GENELDE 30'LU VE 40'LI YAŞLARINDAKİ İNSANLAR

Yi Jiange, Pekin'de cinsel ürünler satan bir dükkanda satıcı. Müşterilerinin genelde 30'lu ve 40'lı yaşlarındaki erkekler olduğunu ifade ediyor.

Haberin Devamı

Jiange, bazı erkeklerin şişme bebeklerine duygusal açıdan bağlandıklarını da sözlerine ekliyor.

"ŞİŞME KADINLARIN ARKADAŞLARI"

Kendilerine "şişme kadınların arkadaşları" diyorlar ve internetteki forumlarda isimlerini zikretmeden tecrübelerini paylaşıyorlar ve birbirlerine tavsiyede bulunuyorlar.

Geçtiğimiz yıllarda sayıları birkaç yüzden 20 binin üzerine çıktı.