Yaşam 4,5 yıldır havalimanında yaşıyor!

4,5 yıldır havalimanında yaşıyor!

Paylaş
4,5 yıldır havalimanında yaşıyor!

Ölüm fobisi nedeniyle sürekli kalabalık ortamlarda kalmak istediği için 4,5 yıldır Atatürk Havalimanı'nda yaşayan 70 yaşındaki Ahmet Avunca'nın hikayesi, başrolünü Tom Hanks'in oynadığı, havalimanından ayrılamayan bir yolcunun konu edildiği 'Terminal' filmini anımsatıyor

Ölüm korkusu yüzünden sürekli kalabalık ortamlarda kalmak isteyen 70 yaşındaki Ahmet Avunca, 4 buçuk senedir gündüzleri Atatürk Havalimanı'nda yaşıyor. Akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen inşaat mühendisi Ahmet Avunca, her gün personel gibi geldiği havalimanında zaman geçiriyor.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer20690","20690","201409","20690-177627.jpg","1", "0","4,5 yıldır havalimanında yaşıyor");

TURİSTLERE DE YARDIMCI OLUYOR


Kişisel eşyalarını yanında dolaştıran Avunca, gezmekten yorgun düşünce bir bankta yatıyor, akşam olduğunda ise havalimanından ayrılıyor.

Avunca, İngilizce ve Fransızcasıyla da turistlerle sohbet edip onlara yardımcı da oluyor. En büyük zevki yolcuları ve uçuş panolarını izlemek olduğunu söyleyen yaşlı adam, artık havalimanında da herkes tarafından tanınıyor.



Ahmet Avunca'nın bu hali Amerikalı ünlü aktör Tom Hanks'in başrolünü oynadığı, havalimanında yaşamını sürdüren bir yolcunun hayat hikayesinin anlatıldığı Terminal adlı filmin konusunu hatırlatıyor.

İHA