Sağlık 'Yardımcı Üreme Teknikleri' kitabı çıktı

'Yardımcı Üreme Teknikleri' kitabı çıktı

Paylaş
'Yardımcı Üreme Teknikleri' kitabı çıktı

Türkiye genelinde 98 ürolog, embriyolog, kadın doğum uzmanı, biyolog ve hemşirenin katkılarıyla hazırlanan "Yardımcı Üreme Teknikleri" kitabı yayınlandı

Kitabın editörlüğünü, yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyuran Turgut Özal Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Önder Çelik yaptı.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kitabın çıkmasının İnönü Üniversitesi adına mutluluk verici bir çalışma olduğunu belirterek, kitabın, alanında çok önemli kaynaklardan biri olduğunu vurguladı. 75 bölümden oluşan kitapta, yapılan klinik çalışmalara da yer verildiğini ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 98 bilim insanı tarafından kaleme alınan kitapta 75 bölüm bulunuyor. Yardımcı üreme teknikleri konusunda geniş bir içeriğe sahip olan kitapta yapılan klinik çalışmalara da yer verildi. Kitap alanında en kapsamlı kitaplardan biri. 98 ürolog, embriyolog, kadın doğum uzmanı, biyolog ve hemşirenin katkılarıyla hazırlanan ve benim editörlüğünü yaptığım bu kitap İnönü Üniversitesi adına gurur verici bir eser oldu."

AA

Haberin Devamı