Gündem Yaralı kadına 'doktor tacizi' iddiası

Yaralı kadına 'doktor tacizi' iddiası

Paylaş
Yaralı kadına 'doktor tacizi' iddiası

Karşıyaka'da yaralı kadın doktorun sözlü tacizde bulunduğunu öne sürerek tedaviyi reddetti!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, arkadaşlarıyla alkol alırken sağ kolunda kesik meydana gelen 28 yaşındaki S.K., doktorun kendisine bakmadığını, sözlü tacizde bulunduğunu iddia ederek tedavi olmayı reddetti. Arkadaşı ve polislerin ısrarına rağmen S.K. tedaviyi kabul etmedi.

'CİNSEL İÇERİKLİ SÖZLER SARFETTİ'

Haberin Devamı

Arkadaşlarıyla birlikte bir süre eğlenen ve alkol alan S.K., kolunda kesik meydana gelmesi üzerine dün saat 04.30 sıralarında, Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Burada tedaviye alınan genç kadının koluna serum takıldı. Bu sırada doktorun kendisinin rahatsızlığıyla ilgilenmeyip, kendisine cinsel içerikli sözlü tacizde bulunduğunu iddia eden S.K., kolundaki serumu çıkartıp hastaneden ayrılmak istedi.

Arkadaşının aşırı kan kaybettiğini düşünen yanındaki 19 yaşındaki G.K., S.K.'yı hastanede tadaviyi kabul etmesi için ikna etmeye çalıştı. Hastaneye gelen polis ekiplerinin ve arkadaşının tüm ısrarlarına rağmen tedaviyi kabul etmeyen S.K.'nın giysisi kanlar içinde kaldı.

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Yaklaşık 3 saat süren ikna çalışmalarına rağmen bir türlü tedaviyi kabul etmeyen kadın hastaneden ayrıldı. G.K. ise doktorların arkadaşına bakmadığını, cinsel içerikli sözlü tacizde bulunduklarını ileri sürdü, şikayetçi olacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen Dr. C.A. ve hemşire S.B. ise hastanın tedavisi için gerekli olan müdahaleyi yapmaya çalıştıklarını, ancak tedaviyi kabul etmediğini belirtti. İki sağlık personeli, kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle, Örenkköy Polis Merkezi'ne giderek, S.K. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Emrah YILMAZ- Atakan ŞEN/İZMİR, (DHA)