Dr. Haydar Dümen Yapın ama tadında kalsın
HABERİ PAYLAŞ

Yapın ama tadında kalsın

Haberin Devamı

Mastürbasyon yapmanın tuhaf bir tarafı yok. Ama aşırıya kaçıp tadını kaçırmayın. Çünkü klitoral orgazma alışan kadın evlendiği ya da ilişkiye girdiği zaman vajinal orgazma geçiş yapamıyor. Bu yüzden strese giriyor, kendinden şüphe etmeye başlıyor...


BÖYLE SORU YOK!


Karım beni beğenir mi?

20 yaşındaki ilk cinsel deneyimim kötüydü. Şimdi 30’u geçtim ama cinselliği yoluna koyamadım. Evlenince karım beni beğenir mi?

CEVAP

Değerli okurum, tam üstüne bastın. Yani vakit yitirmeden evlenme yaşındasın ve acele etmelisin. İşte matematik cetvelin. 31’inden evlendin, 33’ünde ilk çocuk. Aralarında 4 yaş olursa iyi geçinip arkadaş olurlar. Kısa aralıklarla doğanlarsa hayat boyu birbirlerini kıskanırlar. 4 yıl da buradan, bak geldin 37’ye. İkinci çocuk ilkokulu bitirdiğinde sen geleceksin 50’ye. Zamanıdır be arkadaş. Bak torunlar sırada, senin yaş da 60’ın ortalarında. Hadi daha geç kalma, fasa fiso şikayetlerle yazgına çelme takma.

Benim için çok mu geç?

36 yaşındayım, cinsel ilişkim olmadı. Tecrübe için çok mu geç kaldım?

CEVAP

Hiçbir şey için geç değildir değerli okurum. Yitirilen yıllara vah vah çekmek yerine, ne kurtarırsam kâr ilkesine yöneleceksin. Denemelerde acemilik yaşayabilirsin. Patavatsız bir kadının avucuna da düşebilirsin. Bunları dert etmezsen sorun olmaz. Dert edersen bela bir değil, bin olur. Sorun mastürbasyona tutsak olmandır (öyle sanıyorum). Bu saatten sonra daha geç kalmadan karşı cinse yönelmek ilk işindir. Gir yuvana, 2 çocuk tak arkana. O park senin, bu park benim başla dolaşmaya. Göreceksin hayatın tadını, oğluna da teşekkür için koyacaksın benim adımı.

Evde mi kalacağım?

28 yaşındayım, büyüklüğünden şikayetçiyim. Kadınlar istemiyor ama ben evde mi kalacağım?

CEVAP

İşte onu bilemem değerli okurum. Günün birinde şansın açılıverir, istediğini buluverirsin. Bulunca da “Bak bak ben nasılım ama” diye maçoluk rolleri de oynayabilirsin. Evlenme yaşın gelmiş, dikkat çanları çalıyor. Belki ilk gün korktuğun başına gelecek, bu nedenle çapkınlık için değil, sana sıkı sıkı sarılacak birini bulacaksın. Yarısı senden yarısı kaderden ya da olayın tümü kendiliğinden çözülecek. Hele o günler gelsin, nasıl kullanacağını da öğreneceksin. Ben de buradan gençlere büyüklük hevesinin sadece bir kompleksten kaynakladığını yeniden yazacağım.

Küçülür mü?

Penis boyum 20 santim. Büyük olduğu için kızlar benimle ilişkiye girmek istemiyor. Korkuyorlar. Küçültmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, küçülmüyor. Kızları da sakın korkutma.

Kızlık zarı esnek mi?

2 yıldır güzel bir ilişkim var. İlişkiye girdik ama kız arkadaşımdan kan gelmedi. Ben kendimi kötü hissettim. Esnek olabileceğini düşündüm. Pantolonunda kırmızı lekeler vardı. Penisime kan bulaşmadı. Oradaki leke kızlık zarından olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, olabilir. Bu olabilirlik sana kızın kız olduğunu mu kanıtlayacak? Çünkü olmayabilir de. Ne yapacağız şimdi? Kızın ruhuna bak. O kanamamış ve kanamayacaksa peşini bırakma. Başına taç et.

Uzamamı engeller mi?

17 yaşında kızım. Haftada 1 kere mastürbasyon yapıyorum ve kendime “Dur” diyemiyorum. Bu durum boyunum uzamasına engel mi?

CEVAP

Sevgili okurum, boyuna engel olmaz. Duygularına ‘Dur’ desen de durmaz. Haftada 1 mastürbasyon da yormaz ve bu yollarda seni yalnız koymaz.

Zararı olur mu?

19 yaşında kızım. Bugüne kadar kimseyle birlikte olmadım ama haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bunun bana zararı olur mu? Evlenince zevk alır mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, önce zararı olmaz diye söze başlayayım. Ama mastürbasyona alışırsan ileride klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçemeyebilirsin. Duygularını, iç gerilimlerini rahatlatmak için mastürbasyon paratoner gibi rol oynayabilir. Bu tempoda yola devam edebilirsin.

Kendimi suçlu hissediyorum

25 yaşındayım. Düzensiz cinsel yaşamım var. İlişkiye girince kendimi suç işlemiş gibi hissediyorum. Sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, neden utanıyorsun? Daima orta yolu vardır. Kendi geminin kaptanı sensin.

İstemeden sertleşiyor

17 yaşındayım. Penisim her yerde ereksiyona geçiyor. Okulda, evde, yürürken hatta yemek yerken bile istemeden sertleşiyor. İnsanların içinde zor durumda kalıyorum. Bu psikolojik bir sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, gençlik taşkınlığı yani gençlik hormon fazlalığı. Onu disipline edememenin sıkıntısını yaşıyorsun. Çare kendinde. Başka şeyler düşün. Üzüntülü olaylar engeldir, falan filan.

Neden hep kan geliyor?

Erkek arkadaşımla 3 kez ilişkiye girdim, hepsinde de kan geldi. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, içerideki kılcal damarların basınçtan dolayı zedelenmesinden. Tekrar tekrar kan gelirse erkek arkadaşının üroloji bir uzmanına gitmesi gerekir.

Sevgilim hazır değilmiş

20 yaşındayım. 2 senedir kız arkadaşımla ciddi bir ilişki yaşıyorum. Ama iş cinselliğe gelince sevgilim “Hazır değilim” diyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın ki? Arkadaşının hayatı kendisinin. Kendi bedeninin ve ruhunun kaptanı o. Sen dışarıdan rota veriyorsun. Gazel okuyorsun. Ya denizde kayalara tosluyuverirsen yavrum!

Normal süreye iner mi?

24 yaşındayım. İlişki sırasında normalden çok daha uzun sürede boşalıyorum. En az 45 dakika sürüyor, biraz kendimi zorlarsam daha da uzuyor. Normal süreye düşmek için acaba ilaç var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ilaç tedavisi yok. Etkili bir fantezi ve zevklenme odaklarının keşfiyle devreye yeni katalizörlerin girmesi seni tedavi eder. Kolay gelsin.

20 gündür ilişkiye giremiyoruz

25 yaşında kadınım. Eşim de 30 yaşında. İkimizin de hiç deneyimi yok. Biz 20 gün önce evlendik ama o günden beri ilişkiye giremiyoruz. Sürekli deniyoruz, olmuyor. Ben kendimi kasıyorum, eşim de hemen boşalıyor.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinismus, vajinismus. Ülkede çok. Yaşananlar genellikle bir karambol. Çözümü var, kendinizi üzmeyin.

Neden cinsellikten zevk alamıyorum?

İlişkiye giriyorum ama zevk alamıyorum. Penisim 14 santim. Acaba bu yüzden mi zevk alamıyorum?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Zevk alamıyorsan zevke alışacaksın. Bunun için mastürbasyonu adamakıllı azaltacaksın. İşte o zaman memnun kalacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

Son gülen iyi güler. Güler ama biraz buruk güler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder