Ekonomi Yapı Kredi'den 3 ayrı bayram kredisi

Yapı Kredi'den 3 ayrı bayram kredisi

Paylaş
Yapı Kredi'den 3 ayrı bayram kredisi

Yapı Kredi, Kurban Bayramı'na özel hazırladığı Faizsiz, Masrafsız ve Düşük Faiz Komisyonlu Bireysel İhtiyaç Kredisi ile müşterilerine üç ayrı seçenek sundu

Yapı Kredi’den yapılan açıklamada, birbirinden farklı vade ve masraf yapısıyla oluşturulan kredi seçenekleriyle Yapı Kredi’nin, müşterilerinin bayram harcamalarında kolaylık sağladığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Faizsiz Kredi, vade sonuna kadar hiç faiz ödemeden, sadece peşin komisyon ile maksimum 5 bin lira için ve 12 aylık vadede kullanılabiliyor.

Masrafsız Kredi, hiçbir masraf veya komisyon ödemeden, sadece yüzde 1,09 faiz ile 10 bin liraya kadar 24 ay vade ile kullanılabilme özelliği taşıyor.

Düşük Faiz Komisyonlu Bireysel İhtiyaç Kredisinin ise faizleri aylık yüzde 0,41’den başlıyor. Tutar ve vadeye göre farklı komisyon oranları ve masraf uygulanan yüzde 0,41 faiz oranlı Bireysel İhtiyaç Kredisi maksimum 36 aya kadar vadelendirilebiliyor ve üst tutar sınırı 20 bin lira.

Müşterilerine en uygun krediyi seçme olanağı sağlayan Yapı Kredi’nin, Kredi Şimdi uygulaması ile başvuru sürecini de kolaylaştırdığı belirtilen açıklamada, kredi başvurusu yapmak için 4411’e kısa mesaj gönderilmesinin veya www.yapikredi.com.tr adresinden başvuruda bulunulmasının yeterli olduğu kaydedildi.

Kısa mesaj ile yapılacak başvurularda "Bireysel" boşluk "TC Kimlik No" boşluk "Aylık Net Gelir" bilgilerinin yazılması gerekiyor.

Haberin Devamı