Gündem Yangına gittiler tüpleri boş çıktı

Yangına gittiler tüpleri boş çıktı

Paylaş
Yangına gittiler tüpleri boş çıktı

Giresun'da bir işyerinde çıkan yangına müdahale etmeye gelen itfaiyenin oksijen tüpleri boş çıkınca işyeri sahipleri isyan etti

Giresun'da bir işyerinde akşam saatlerinde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Duman nedeniyle müdahale etmekte zorlanan itfaiye ekiplerinin oksijen tüplerinin boş çıkması nedeniyle, itfaiye bir süre yangın müdahale edemedi.

Haberin Devamı

İşyeri sahipleri duruma tepki gösterdi. Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan Kamil Bey İş Merkezi'nin giriş katında bulunan Şafak ApaydınÆa ait çocuk giyim mağazasında gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın nedeniyle işyerinde yoğun duman oluşurken, itfaiye ekipleri duman nedeniyle yangına müdahale etmekte zorlandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri oksijen tüpleri boş çıkınca yangına bir süre müdahale edemedi. Çevrede bulunan işyeri sahipleri, oksijen tüplerinin boş çıkması ve yangına müdahale edilmemesine tepki gösterdi.

Bu sırada itfaiye ekipleri ile işyeri sahipleri arasında tartışmalar yaşandı. Olay yerine daha sonra yeni oksijen tüplerinin getirilmesi sonrasında itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak duman yoğunluğu nedeniyle uzun süre iş yerine girilemedi. İşyerinin deposuna ulaşamayan ekipler olay yerine iş makinesi çağırdı.

Haberin Devamı

İş makinesinin depo duvarını ve camları kırması sonrasında iş yerine giren ekipler yangını söndürdü. Bulancak, Espiye ve Tirebolu itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti.

Yaklaşık 3 saat süren yangın uzun uğraşlar sonu kontrol altın alındı. Dumandan etkilenen 4 itfaiye eri olay yerine gelen ambulansta tedavi altında alındı.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da olay yerine gelip çalışmaları takip etti.