Spor Yanal'dan yorumculara sert yanıt

Yanal'dan yorumculara sert yanıt

Paylaş
Yanal'dan yorumculara sert yanıt

Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynanacak Arsenal maçı öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bruno Alves ile birlikte basın toplantısı düzenledi

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynanacak Arsenal maçı öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Portekizli futbolcu Bruno Alves ile bir basın toplantısı düzenledi.

özü ilk olarak alan Bruno Alves şöyle konuştu: "Bizim için önemli maç. Bu büyük rekabetin içinde olacak kapasitemiz olduğunu göstermek istiyoruz. Kazanmak için oynayacağız. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum."

Teknik direktör Ersun Yanal ise şu ifadeleri kullandı: "İlk yarısını kendi evimizde oynuyoruz. Biz artık ikinci haftadan itibaren lige başlama kararını verdik. Marka değeri yüksek bir takımız. Gücü yüksek bir takımız. Oyuncularıma güveniyorum. Buradan avantajlı bir skorla çıkacağımızı düşünüyorum. Önümüze bakabilecek kadar güçlü bir takımız. Arsenal de kendi evinde kaybetti. Bizim gibi takımlar bu tür maçları farklı oynar. Oyuncularımızın daha dinamik oynaması için çalışıyoruz. Fenerbahçe yarın daha farklı bir kimlikle sahada olacak. Biz yarıştığımız kulvarlarda her zaman birinci olmak için yarışırız. Bu her zaman bu şekilde olacaktır."

"Süper Kupa Finali ve Konyaspor maçını kaybettiniz. Arsenal maçını kaybedersiniz ne olur?" şeklindeki soruya Yanal şu cevabı verdi: "Takımdaki geleceğimin tartışılacağı yer bu basın toplantısı değil. Yanal tartışılacak birisi değil. Bu burada tartışılacak bir şey değil. Ligi Fenerbahçe'de tamamlayamayacağım yönündeki iddialara inanmıyorum."

Haberin Devamı