Türkiye (Son Dakika) Yan koltukta ölen kardeşinin durumunu sordu

Yan koltukta ölen kardeşinin durumunu sordu

Paylaş
Yan koltukta ölen kardeşinin durumunu sordu

Konya'da Kadir Kılıç'ın kullandığı otomobil kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca çarptı. Kazada sürücü Kadir ve ağabeyi Cemil Kılıç araç içerisinde sıkıştı. Kadir Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti. Bu sırada Cemil Kılıç'ın "Kadir'im nasıl? O iyi mi?" diye sorması görevlilere zor anlar yaşattı

Kaza, dün gece saat 23.45 sıralarında Adana Çevreyolu-Yeni İstanbul Yolu çıkışında meydana geldi. İddiaya göre 29 yaşındaki Kadir Kılıç yönetimindek otomobil, İstanbul Yolu çıkışında kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca çarptı.

Haberin Devamı

Kaza sonrası sürücü Kadir ve ağabeyi 38 yaşındaki Cemil Kılıç araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kadir Kılıç sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağabeyi Cemil Kılıç ise itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrası sıkıştığı yerden kurtarıldı.

’KADİR’İM NASIL? O İYİ Mİ?’

Otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılan ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Cemil Kılıç kardeşinin öldüğünden habersiz iftaiye erlerine, "Kadir’im nasıl? O iyi mi?" diye sordu.

İtfaiye erleri ise kardeşinin iyi olduğunu söyleyerek Kılıç’ı sakinleştirdi. Cemil Kılıç ambulansa alınarak Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kılıç’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

Tolga YANIK/DHA