Gündem 'Yan baktın' kavgası: 3 yaralı, 8 gözaltı

'Yan baktın' kavgası: 3 yaralı, 8 gözaltı

Paylaş
'Yan baktın' kavgası: 3 yaralı, 8 gözaltı

Şanlıurfa'da, iki genç arasında başlayan 'Neden yan baktın” tartışması, meydan savaşına döndü

Taşlı- sopalı kavgada 3 kişi yaralanırken, polis olaya karışan onlarca kişiden 1'i kadın 8 kişiyi gözaltına aldı. Olay, saat 17.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi 1801. Sokak’ta meydana geldi. Aynı mahallede oturan 19 yaşındaki Mehmet Yılmazer ile Ahmet Ünlü arasında, “Neden yan baktın” tartışması çıktı.

Haberin Devamı

Tartışma bir süre sonra, Ünlü ve Yılmazer ailelerinin fertlerinin katılımıyla kavgaya dönüştü. Her iki ailenin telefonla ulaştığı yakınlarının dahil olmasıyla bir anda onlarca kişi, taş ve sopalar ile birbirine saldırmaya başladı.

Mahalle sakinlerinin engel olamadığı kavga, ihbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis tarafından güçlükle sona erdirildi. Öfkeli komşuları güçlükle yatıştıran polis, kavga sırasında biri bıçaklanan 3 yaralıyı ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne gönderdi.

Mahallede gerginliğin devam etmemesi için önlemlerini sürdüren polis, kavgaya karıştığı saptanan biri kadın 8 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gönderilmesinin ardından, ikinci bir kavga ihtimaline karşı polisin bekleyişi gece boyunca sürdü.

Haberin Devamı

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, (DHA)