Türkiye (Son Dakika) Yalova'da korkunç olay!

Yalova'da korkunç olay!

Paylaş
Yalova'da korkunç olay!

Yalova'da bir otomobil içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi bulundu. Elleri bir tülbentle direksiyona bağlı olarak ölü bulunan kadının ailesi kayıp müracaatında bulunmuş

Bir araç içerisinde iki ceset bulunduğu ihbarını alan Yalova Jandarması, Tavşanlı Top Sahası mevkiindeki otluk alana geldi. Araç içerisinde kafasından vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi ile karşılaşan jandarma, soruşturmayı derinleştirdi. Otomobilin Sakarya’dan kiralandığı ve cesetlerin ise Sakarya nüfusuna kayıtlı Ümit Can Aydoğdu (27) ve Demet Akbaş (25) olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

GENÇ KADININ AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Öte yandan her iki gencin de evli olduğu, Demet Akbaş’ın eve gelmemesi üzerine perşembe günü Sakarya Jandarması’na giden ailesinin kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi.

Elleri bir tülbentle direksiyona bağlı olarak ölü bulunan Akbaş’ın, Aydoğdu tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Aydoğdu’nun Akbaş’ı sevdiği ve genç kadının bu ilişkiye olumsuz baktığı iddia edilirken, jandarmanın olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

İHA