Gündem Yalova İskelesi'nde bir kaza daha: 7 yaralı

Yalova İskelesi'nde bir kaza daha: 7 yaralı

Paylaş
Yalova İskelesi'nde bir kaza daha: 7 yaralı

Yalova İskelesi'nde bu gece bir feribot kazası daha yaşandı

Pendik'ten hareket eden Fatih Sultan Mehmet Feribotu'nun Yalova'da iskeleye çarpması sonucu iniş hazırlığı yapan aralarında Yalova Sosyal hizmetler İl Müdürü Serap Şenocak'ın da bulunduğu 7 yolcu yaralandı. Yalova İskelesi'nde iki hafta içinde üçüncü kaza meydana geldi. İstanbul Pendik’ten bu gece saat 21.30’da hareket eden Fatih Sultan Mehmet Feribotu, saat 22.45 sıralarında Yalova İskelesi'ne yanaşırken kaza geçirdi.

Haberin Devamı

Henüz belirlenemeyen nedenle iskeleye çarpan feribotta iniş hazırlığı için tahliye kapısının önüne gelen 30-81 yaşları arasındaki Erol Vicadan, Selma Sayın Hosman, Ahmet Cevdat Bora, Hüseyin Mutlu, İlker Tüpek, Altan Hoş ve Yalova Sosyal hizmetler İl Müdürü Serap Şenocak yaralandı. Feribotun yanaşmasından sonra yolcular görevliler tarafından tahliye edilirken, yaralılar ambulanslarla Yalova Devlet ve Özel Atakent Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumum iyi oluduğu bildirildi. Yetkililer nedeni belirlenemeyen bir nedenle iskeleye çarpan feribotta ciddi bir hasar olmadığını açıkladılar. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

22 KİŞİ YARALANDI

Yalova-İstanbul arasında yapılan deniz otobüsü seferlerinde, geçtiğimiz 14 Eylül salı günü meydana gelen deniz otobüsü kazasında, Kartal’dan gelen Karamülselbey Deniz Otobüsü, dümenin kitlenmesi sonucu iskeleye çarpmış ve 22 yolcu çeşitli yerlerinden

Haberin Devamı

OTOMOBİLLE BİRLİKTE 3 KİŞİ DENİZE DÜŞTÜ

Yalova’da geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen bir başka deniz kazasında ise Yenikapı’dan gelen Kanuni Sultan Sülemeyman Feribotu, iskeleye yanaştığı sırada halatın kopması sonucu feribottan tahliye edilmekte olan bir araç denize düşmüştü. Üç yolcunun ölümden döndüğü kazada bir otomobil ise feribotun kapağında asılı olarak kalmıştı.

Süheyha GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)