Osman Şenher Yakışmadı
HABERİ PAYLAŞ

Yakışmadı

Galatasaray, grubunda liderliği garantilemiş de olsa ülke puanını düşünerek kazanmak için mücadele etmeliydi. Manchester United, Chelsea ya da Barcelona olursun ve ülkeni Şampiyonlar Ligi’nde 3-4 takımla temsil edersin o zaman böyle maçları hazırlık maçı deyip geçersin. Ama bizim öyle bir lüksümüz yok. Teknik direktör Frank Rijkaard’a yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktığı için kesinlikle kızmıyorum. Adam ne yapsın? Hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği sınavını düşünüyor. Arda ile Kewell bir sakatlansa bu formuyla Galatasaray’ın Süper Lig’de de maç kazanması mümkün değil.

Haberin Devamı

Her neyse biz Linderoth’tan başlayalım. Adam kötü niyetli değil, şanssız bir sakatlık geçirdi. Ama yeter! 3 senede neredeyse 4.5 milyon euro para aldı, daha hala son kuruşuna kadar almak için uğraşıyor. Ayıp yaaa! İnsan biraz utanır! Alparslan, büyük ümitlerle alındı, hiçbir zaman Sabri ve Uğur’un yedeği olamaz. Aydın, alt yapıdan geldi, insan olarak kendisini de severim. Ama artık patlama yapma zamanı geldi geçiyor. Öyle bir gol kaçırdı ki, iyi motive olmuş bir Aydın, o golü atmalıydı.

Ayhan sakatlıktan sonra bir türlü toparlanamadı. İyi niyetli mücadele etmesine rağmen eski Ayhan’ın çok uzağında. Servet’e gelince, ben ona “Galatasaray’ın Rambosu” diye hitap ediyordum. Bizim Rambo büyük düşüşte. Bilmiyorum bir hastalığı mı var, sıkıntısı mı var? Ama geçen sezonun çok uzağında. Emre Aşık ise mükemmel bir profesyonel, uzun zamandır oynamamasına rağmen yüreğiyle mücadele ediyor. Bu futbolcuyu herkesin örnek alması gerekir. Sonuçta bu yenilgiyle Galatasaray grupta bir şey kaybetmedi, sadece moralleri bozdu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder