Magazin 'Yakala geliyor'

'Yakala geliyor'

Paylaş
'Yakala geliyor'

Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay boşandıktan sonra çocukları için bir araya geldi. Özer ile oğlunun oyuncak arabayla oynaması görenleri gülümsetti...

Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay boşandıktan sonra ilk kez Bebek’te birlikte görüntülendi. 6 yıllık evliliklerini 24 Aralık’ta tek celsede sonlandıran ve birbirlerinin hakkında tek bir kötü söz söylemeyen çift, 5 yaşındaki oğulları Osman Nejat için buluştuklarını söyledi.

Neşeli oldukları gözlenen ikili, bol bol sohbet etti. Simit eşliğinde çay içen Yeşilçay, fotoğraflarının çekildiğini fark edince gülümsedi. Yeşilçay daha sonra oğlunu babasına bırakarak ayrıldı. Özer, velayeti annesinde olan oğluyla gün boyu hasret giderdi.

Haberin Devamı

‘Oğlumuz için bir aradayız’

Özer, ne derse yaptığı oğluyla bir ara yakınlardaki cami avlusunda arabayla oynarken objektiflere takıldı. Özer’in bu hali, görenleri gülümsetti. Osman Nejat için eski eşiyle zaman zaman bir araya geldiklerini söyleyen Özer, “Nurgül’le oğlumuz için sürekli bir araya geliyoruz. Bizi beraber görmeniz çok normal ” dedi. Yeşilçay ile masada konuşurken çok neşeli göründükleri hatırlatıldığında ise Özer, “Öylesine havadan, sudan konuştuk” diye konuştu. “Yeniden barışma olabilir mi? ” sorusuna ise Özer “Şimdilik yok” diye cevap vererek ilerleyen zamanda barışma olabileceğinin sinyallerini verdi.