Eğitim - Kariyer Yabancı dil köyünde hem tatil hem ingilizce

Yabancı dil köyünde hem tatil hem ingilizce

Paylaş
Yabancı dil köyünde hem tatil hem ingilizce

Mentora Language Schools Fethiye, tamamı yabancı eğitmenlerden oluşan kadrosuyla öğrencilerinin İngilizceyi hem teorik hem de pratik olarak deneyimlemelerini sağlıyor

Dünyada üç kıta ve yedi ülkeye yayılan BAU Global eğitim ağının üyesi MentoraLanguage Schools, Washington D.C., Kanada ve Berlin’den sonra şimdi Türkiye’de. Bahçeşehir Koleji Şanlıurfa Kampüsü kurucusu Essum Aslan tarafından kurulan Mentora Language Schools Fethiye, 30 bin metrekare yeşil alana yayılmış kampüsüyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Amerika’nın başkenti Washington D.C. merkezli küresel bir eğitim markası olan Mentora Language Schools’un yeni dil okulu MentoraLanguage Schools Fethiye, Türkiye’de “Hem Tatil Hem İngilizce” konseptine sahip tek okul olarak hizmet sunuyor. Mentora Fethiye Kurucusu Essum Aslan, “Mentora Language Schools çok özel işler yapan bir dil eğitim markası. Biz de bu markayı Türkiye’ye taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Pratik için fırsat sağlıyor

Temel felsefesi farklı kültürlerden öğrencilerin birbiriyle iletişimine dayanan Mentora Language Schools Fethiye, dünyanın dört bir yanından gelen öğrencileri sayesinde yeni kültürlerle tanışmak ve İngilizce pratik yapmak için bulunmaz bir fırsat olarak görülüyor.

Okulun en önemli özelliklerinden biri, 8-16 yaş grubu çocuklara MentoraJunior ile minimum iki haftalık eğitim ve tatil imkânı sunması. Bir diğer özelliği ise MentoraCollege ile16 yaş üstü öğrencilere host-family sistemini uygulayarak Fethiye’de yaşayan İngiliz ailelerin yanında konaklama fırsatı tanıması.

Kampüste yok yok

Ölüdeniz’e 10 dakika mesafede, orman içinde konumlanan MentoraLanguage Schools Fethiye Kampüsü, maksimum 12 kişilik hazırlanan 26 derslik, yüzme havuzu, futbol, tenis, basketbol ve voleybol sahaları yanında 160 kursiyerin konaklayabileceği bir alan.

Kampüste öğrencilere binicilikten doğa yürüyüşlerine kadar doğayla iç içe vakit geçirecekleri birçok imkân sunulurken, workshoplar, sinema gösterimleri, mini konserler gibi etkinlikler ile keyifli zaman geçirmeleri sağlanıyor. Mentora Fethiye’de günün yarısında ana dili İngilizce olan dil uzmanlarıyla konuşma ağırlıklı eğitim verilirken, diğer yarısında da sosyal aktiviteler ve spor faaliyetleri yapılıyor.

Yapılandırmacı dil öğretim modeli uygulanan kampüste dersler CELTA ve TEFL sertifikalı eğitmenler rehberliğinde; yaratıcı drama, role-playing ve aktif öğrenci katılımı ile gerçekleştiriliyor. MentoraLanguage Schools Fethiye öğrencileri TOEFL ve IELTS gibi sınavlara da hazırlayacak.

Haberin Devamı