Selin Çakar Ya şundadır ya bunda...
HABERİ PAYLAŞ

Ya şundadır ya bunda...

Haberin Devamı

Üç haftadır ‘Duymayan Kalmasın’ üç isim arasında döne döne gidiyor. Gülben Ergen ile açılan program Ebru Şallı’ya ordan da Ece Erken’e bağlanıp son buluyor. Peki konuşulan ne? Farklı bir şey yok elbette. Cümlenin öznesi bir başa koyuluyor, bir sona, bir de ortaya. Değişen tek şey bu.

Sanki memlekette başka ünlü yokmuş gibi... Sanki herkes yatıyor kalkıyor bu isimlerin derdiyle ölüyormuş gibi... Tabii algıdaki ‘magazin’ sadece insanların evlilik ya da sevgililik hayatından ibaret olduğu için konunun ‘hiç’ değişmemesi çok normal.

Acaba Seren Serengil seyrediyor mu?


Ciddi anlamda merak ediyorum program sonrası kendilerini seyrediyorlar mı? Lakin Seren Serengil’in ‘aynı durumlar’ için yaptığı birbirinden ‘farklı’ yorumlar, olaydaki mağduru anında belirleyip dakikalarca o kişinin ne kadar iyi bir insan olduğunu anlatışının beni duygudan duyguya sürüklediğini de söylemeden geçemeyeceğim. Şaka şaka. O anlarda kanalı değiştiriyorum.

Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, Serengil mevzuyu çok uzatınca Cengiz Semercioğlu bir sınıf öğretmeni edasıyla partnerini susturuyor.

Bugünkü hedefim ‘Stil Avcıları’


Ya şundadır ya bunda...

Hiç kimse için değil sadece ‘Hakan Akkaya’ için seyredeceğim bugün Stil Avcıları’nı. Onun o podyumdakilere haddini bildirişi, tepeden tepeden bakışı, inceden inceye söylediği ve karşısındakilerin genelde anlamadığı iğneli lafları beni çok eğlendiriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder