Spor Ya Aslan ya Real

Ya Aslan ya Real

Paylaş
Ya Aslan ya Real

Transferin gözde ismi Bruma'nın menajeri Bebiano Gomes iddialara yanıt verdi

Bruma'nın avukatı Bebiano Gomes, transfer iddialarına yönelik açıklama yaptı: Benfica ve Porto'yla görüşmedik. PSV'de ilgileniyor ancak Bruma'nın Galatasaray ya da Real Madrid'e gitme ihtimali yüksek.

Türkiye’de düzenlenen U20 Dünya Kupası’nı yakından takip eden Fatih Terim, Portekizli Bruma’ya hayran kalmıştı. Yönetimden bu oyuncunun alınmasını isteyince, Ünal Aysal kurmaylarına bu konuda talimat verdi. Cimbom pazarlıklara başladı. Ancak Bruma’nın kulübü Sporting Lizbon’la yaşadığı sorunlar nedeniyle transferde bir türlü ilerleme kaydedilemedi. Bonservisini eline almak için Portekiz ekibini FIFA’ya şikayet eden genç oyuncu, bir yandan da kendisini isteyen takımlarla görüşmeye devam ediyor. Bruma’nın avukatı Bebiano Gomes, Portekiz basınına bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

ASLAN BİR ADIM ÖNDE


Gomes, “Oyuncu itirazında haklı. Yakında bizim lehimize bir karar çıkacağını düşünüyorum. Kariyerine başka bir takımda devam edecek. Ancak bu ekip Portekiz’den olmayacak. Porto ve Benfica’yla hiç görüşmedik” ifadelerini kullandı. Gomes, “Hollanda takımı PSV teklif yaptı. Ancak bizim için öncelik şu anda Real Madrid ve Galatasaray’da. Bruma bu iki takımdan birine gidebilir” diye konuştu. Genç yıldız daha önce yaptığı açıklamada, düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini söylemişti. Bu nedenle Galatasaray’a transferinin daha olası gözüktüğü kaydedildi. Ayrıca Cimbom’un teklifinin ekonomik olarak da Real Madrid’den daha iyi olduğu kaydedildi. Ancak İspanyol devinde vatandaşı Ronaldo’nun olması Bruma’nın kafasını karıştırıyor.

‘BRUMA OYNAMAYA HAZIR’

Portekizli yıldızın menajerlerinden biri olan Catio Balde, oyuncusunun her açıdan yeni sezona hazır olduğunu söyledi. Balde yaptığı açıklamada, “Bruma, takımdan ayrı çalışıyor olabilir. Ancak hem kondisyon, hem fizik, hem de psikolojik açıdan tamamen oynamaya hazır durumda. Gideceği takımdaki futbolculardan hiçbir anlamda geri kalacağını sanmıyorum. Şans verilmesi durumunda ilk 11’de maça başlayıp, rahatlıkla 90 dakika sahada kalabilir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FANATİK