Bilim - Teknoloji Windows Phone 8.1'e az kaldı!
Paylaş
Windows Phone 8.1'e az kaldı!

Windows Phone 8.1'in neredeyse tamamlandığı, en yetkili ismin ağzından böyle duyuruldu!

Windows Phone 8.1'in final sürümünü bekleyen Nokia Lumia kullanıcıları arasındaysanız, bekleyişiniz sona ermek üzere olabilir.

Microsoft'un kurumsal başkan yardımcısı Joe Belfiore, yeni paylaştığı bir tweet'te Windows Phone 8.1'in en yeni Lumia'lar için tamamlandığını, güncelleme kodunu test ettiklerini söyledi. Belfiore, telefonların model numaralarını söylemese de, en yeni Lumia'lar arasında Lumia 930, Lumia 630 ve Lumia 635 bulunuyor.

Windows Phone 8.1, ilk olarak Nisan ayında ortaya çıkmış, platforma eylem merkezi gibi önemli yenilikler ve kişisel yardımcı Cortana'yı eklemişti. Belfiore'un tweet'ine bakacak olursak Windows Phone 8.1 Developer Preview 14 Mayıs'ta güncellendiğinden bu yana birçok değişiklik ve geliştirme yapılmış olabilir. Final sürümün öncelikle yeni modellere gelmesi; hemen ardından ise, daha eski modellere de dağıtılması bekleniyor.

Belfiore, güncellemenin yeni Lumia'lara ne zaman geleceğini, daha eski Lumia'ları kullananların daha da fazla bekleyip bekleyemeyeceği konusunda ise bilgi vermedi.

Resimlerle: 4.7 inç'lik Lumia 625'i yakından görün!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı