Bilim - Teknoloji Windows 8.1 torrent'te!
Paylaş
Windows 8.1 torrent'te!

Windows 8.1'in son sürümü, torrent'e sızdı! Sızan sürümün en büyük özelliği ise...

Microsoft'un ücretsiz Windows güncellemesi Windows 8.1 hakkında her bilgi büyük ilgi topluyor. Windows 8 ile beklediği başarıyı yakalamayan Microsoft, 8.1 güncellemesi ile Windows 8'in çehresini ve özelliklerini tamamen değiştirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

İnternete, daha doğrusu torrent'e yeni sızan Windows 8.1'ün 9471 sürümü ise önceki sürümlerden 64-bit olmasıyla ayrılıyor. Bu sızıntı, uzun zamandır Windows 8.1 hakkında internete sızan ilk bilgi olduğu için de ilgi uyandırdı.

Microsoft'un, 8.1 güncellemesini yayınlamasına haftalar kala, 64 bit sürümünü hazırlamış olması da dikkat çekti. Windows 8.1 ile, kullanıcıların şikayet ettiği pek çok soruna çözüm getiriliyor. Başlat düğmesi işletim sistemine geri geliyor. Ara yüzde de bazı düzenlemeler yapılarak sistemin kullanımı kolaylaştırılıyor.

Windows 8.1'in yayınlanmasına çok az zaman kala ortaya çıkan bu yeni sürümü indirip kurmanızı tavsiye etmiyoruz. Torrent'e sızan dosyaların güvenliği konusunda her zaman ciddi şüpheler bulunuyor. En iyisi, kararlı son sürümü beklemek...

Haberin Devamı

Resimlerle: Windows 8.1'de neler yeni?

Kaynak: CHIP Online