Spor Wimbledon'da finalin adı Kvitova-Sharapova

Wimbledon'da finalin adı Kvitova-Sharapova

Paylaş
Wimbledon'da finalin adı Kvitova-Sharapova

Wimbledon Tenis Turnuvası tek kadınlarda 5 numaralı seribaşı Maria Sharapova, Sabine Lisicki'yi 6-4 ve 6-3'lük setlerle geçerek finalde Kvitova'nın rakibi olmayı başardı

Wimbledon Tenis Turnuvası tek kadınlarda 5 numaralı seribaşı Maria Sharapova, Sabine Lisicki'yi 6-4 ve 6-3'lük setlerle geçerek finalde Kvitova'nın rakibi olmayı başardı.

Haberin Devamı

NTV Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan maça çok iyi bir başlangıç yapan Lisicki, ilk sette durumu 3-0'a getirdi. Ancak daha sonra toparlanan Rus raket Sharapova, karşılaşmada dengeyi kurdu ve ilk seti 6-4 ile kazandı.

İkinci sette ise daha rahat bir Sharapova vardı kortta. Güzel bir oyun sergileyen Sharapova, ikinci seti de 6-3 ile kazanarak adını Wimbledon finaline yazdırdı.

Wimbledon Tenis Turnuvas'nda tek kadınlar finali Petra Kvitova ve Maria Sharapova arasında cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak. Bu dev final, NTV Spor ekranında olacak.

Digiturk aboneliği olan izleyiciler ise, maçları HD ve 3D seçenekleriyle de izleyebilecekler. Finallerin HD yayını Digiturk 379. kanaldaki NTV Spor HD’den yayınlanırken, 3 boyutlu yayın 380.kanalda izleyicilerle buluşacak.

Haberin Devamı