Kemal Öznoyan WhatsHav!
HABERİ PAYLAŞ

WhatsHavSosyal medya sadece insanlar için mi sandınız? Kim demiş? Artık hayvanların da sosyal aktivitelerini paylaşabilecekleri mecraları var.

Şu an sadece App Store’da, Facebook, Twitter ve Instagram’da varolan Moofio uygulaması yakında Android ve Windows platformlarına da uygun hale getirilebilir.

Türkiye’nin evcil hayvanlar için yaratılmış en geniş çaplı mobil sosyal ağı olan Moofio, hayvan sahibi ve hayvanseverler için buluşma noktası olmayı hedefleyen bir uygulama.

Ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama ile artık evcil hayvanlarımızın da kendilerine ait sosyal medya hesapları olabilecek. Uygulamada; sahiplendirme, çift bulma, kayıp hayvan ilanı, misafir ev bulma gibi evcil hayvanlar ve sahiplerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan fonksiyonlar bulunuyor.

Hazır olun, bundan böyle evcil hayvanlarınız akşam randevuları için kapının önüne gidip havlayarak veya miyavlayarak çıkmasını sağlamanızı isteyebilir.

Amaaan canım bu hep olur zaten!!!

Bu olay çok ciddi arkadaşlar! Bu siber dünyada kimlik bilgilerinin internet üzerinde paylaşılması kadar can sıkıcı bir şey olamaz. Gene laf kalabalığı yapılıyor; 'şundan mı çıktı, bundan mı yayıldı, yok paralel, dikdörtgen, çember tartışmaları geliyor kulağımıza. Yok soruşturma başladı, yok genelge verildi. Bırakın bunları da bir an önce önlemini alın, yakalayın, asın, kesin ne bileyim bir şeyler yapın işte. Bilgilerin saniyede milyonlarca transfer yaptığı bir uygulamadan, internetten söz ediyoruz.

Haberin Devamı

WhatsHav

Bu öyle "Yan masadan havale alıp getirin, sonra işlem yapalım"a benzemez.

Ben baştan beri T.C. kimlik numaramın sağda solda olmasından rahatsızım. Vermemeye çalıştım. Ama öyle bir hale geldik ki; bakkaldan ekmek alırken amca T.C.'yi soruyor. Başta bize denmemiş miydi "Aman bu numaralar çok önemli, dikkat edin, bu numara pasaport veya kimlikte yoksa geçersiz sayılır belgeler" diye?!! Şimdi T.C. numaralarımız internetin ağzında.

Olacağı buydu zaten. Bir tarafımıza kına yakabiliriz artık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder