Spor Wenger'den Chelsea'ye taş

Wenger'den Chelsea'ye taş

Paylaş
Wenger'den Chelsea'ye taş

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, zarar ettiğini açıklayan Chelsea'nin yaptığı transferler için "Burada mantık nerede" dedi

Chelsea’nin finansal fair-play’i desteklediğini belirten Fransız teknik adam, "Sabah 70 milyon sterlin zarar ettiğinizi açıklıyorsunuz, akşam futbolculara 75 milyon sterlin veriyorsunuz. Burada mantık nerede" diye konuştu.

Chelsea’nin sahibi Rus iş adamı Roman Abramoviç’in hala yatırım yapmayı isteyip istemediğini bir süredir kimsenin tahmin edemediğini anlatan Wenger, "Bu değişti ve büyük paralar koymaya karar verdi. Yazın daha fazlasının geleceğini gösteriyor" yorumunu yaptı.

Rakiplerinin Dünya Kupası kazanmış ve Avrupa Şampiyonu olmuş büyük bir futbolcu aldığını aktaran Wenger, "Bir oyuncuya ne kadar para ödemek istediğinize bağlı, bunu yapabilecek finansal yapıları var" dedi.

Chelsea, transferin son gününde İngiltere futbol tarihinin transfer rekorunu kırmış ve 50 milyon sterline Liverpoollu Fernando Torres’i renklerine bağlamıştı. "Maviler" savunma oyuncusu David Luiz için de Benfica’ya 21 milyon sterlin vermişti.

Haberin Devamı