Spor Wenger: 'Salı günü bu iş biter'

Wenger: 'Salı günü bu iş biter'

Paylaş
Wenger: 'Salı günü bu iş biter'

Arsenal'in Fransız menaceri Arsene Wenger, 3-0'lık Fenerbahçe galibiyetinden memnun olduğunu belirtti

İngiliz ekibi Arsenal’in Fenerbahçe’yi 3-0’lık skorla devirdiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kırmızı-Beyazlı takımın Fransız menaceri Arsene Wenger, daha iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu söyledi. İlk yarıdaki pozisyonları değerlendiremediklerini ancak ikinci yarıda daha iyi bir oyun sergileyerek karşılaşmadan zaferle ayrılmayı bildiklerini belirten Wenger, “İlk yarıda önemli pozisyonları yaratan bizdik ama fırsatları değerlendiremedik.

İkinci yarıda istediklerimizi yaptık. Oyunun ikinci bölümünde yakaladığımız fırsatları daha iyi değerlendirdik. Tur için önemli bir avantaj yakaladık ve önümüzdeki salı günü bu işi bitirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Karşılaşmanın gayet sıcak bir atmosferde geçtiğini belirten Fransız çalıştırıcı, “Son derece sıcak bir atmosferde çok iyi bir takıma karşı oynadık. Bu takımın fazlasıyla mental zihinsel güç gösterdiğini söyleyebilirim. Daha önce bu takımın mart ayından itibaren tek maç kaybettiğini söylemiştim. İçinde bulunduğumuz ortam zordu, bunun tek yolu vardı ve sonuç olarak istediğimiz futbolu oynadık” dedi.

Laurent Koscielny’nin sakatlandığı pozisyonu da değerlendiren Wenger, “Endişelendiğimiz için kendisini hastaneye götürdük. O faulden ben de memnun olmadım. Kemiği kırılmış olabilir, tam emin olamadım. Hastaneden bilgi bekliyoruz” dedi.

FANATİK

Haberin Devamı