Spor Villa, Raul'u şimdiden yakaladı

Villa, Raul'u şimdiden yakaladı

Paylaş
Villa, Raul'u şimdiden yakaladı

David Villa, Raul Gonzalez'in elinde olan, 44 golle, milli formayla en fazla gol atma rekorunu yakaladı

Real Madrid’in eski futbolcusu olan ve şu anda Almanya’nın Schalke 04 takımında oynayan Raul’un milli formayla oynadığı 102 maçta attığı 44 golü, 5 yıl içerisinde oynadığı 69 resmi maçta atmayı başaran 28 yaşındaki David Villa, İspanya Milli Takımı’nın tarihindeki en fazla gol atan oyuncu olmaya çok yaklaştı.

İskoçya maçından sonra İspanyol basınının sorularını yanıtlayan Villa, "44 gole ulaştığım için çok mutluyum, ama en önemlisi attığım golün galibiyete yaraması oldu.

Bu sayıya ulaşacağımı uzun zamandır biliyordum, önemli bir sakatlığım olmasaydı rekor çoktan gelmişti. Hedefim 45 gol değil, çünkü daha fazla atmayı umuyorum. Çünkü Milli Takımda daha uzun yıllar oynamak istiyorum" dedi.

LLRONTE YİNE MANŞETLERDE

İspanyol basını da manşetlerinde Villa’yı ve son iki maçta milli formayla yıldızlaşan Fernnado Llorente’yi öne çıkartarak, "Villa üzerindeki yükü attı, bundan sonra daha rahat oynayacak", "Villa’nın bayramında aradan Llorente çıkıyor", "Villa, çektiği azaptan penaltı golüyle kurtuldu", "Villa geçmişi geride bırakıyor, Llorente geleceği istiyor" ifadelerini kullandı.

Bu arada, İskoçya maçında sol dizinde hafif bir sakatlık yaşadığı belirtilen Barcelonalı futbolcu Villa’nın bugün Barcelona kentinde doktor kontrolünden geçeceği açıklandı.

Haberin Devamı