Spor Hakem'den futbol dersi!

Hakem'den futbol dersi!

Paylaş
Hakem'den futbol dersi!

Karadeniz Ereğlispor, Bolu Gençlik Merkezi'ni 18-0 yendi. Hakem, santra yapmasını bilmeyen Bolu Gençlik Merkezi oyuncularına uygulamalı olarak kuralları gösterdi

2009-2010 sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nın Zonguldak'taki müsabakaları Fener Stadı'nda bugün oynanan Bolu Gençlik Merkezi, Karadeniz Ereğlispor karşılaşmasıyla başladı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün olan taraf kadrosunda milli takım oyuncuları bulunduran Karadeniz Ereğlispor oldu. 35'er dakikadan iki devre olarak oynanan karşılaşmayı Karadeniz Ereğlispor 5'inci dakika penaltıdan olmak üzere 6, 8, 19, 26, 28 ve 30'uncu dakikalarda Ebru, 11, 20, 37 ve 64'üncü dakikada Buket, 33'üncü dakikada Cansel, 44, 40, 52 ve 58'nci dakikalarda Berna ve 48'nci dakikada Başak, 70+1'de Cansel'in golleriyle maçı farklı kazandı. Sarı ve kırmızı kartın çıkmadığı karşılaşmada maçın orta hakemi Çağlayan Kasım, aşırı sıcak nedeniyle her iki yarıda da su molası verdi. Bolu Gençlik Merkezi kalecisi Kader, ilk yarıda kalesinde 10 gol görünce gözyaşlarını tutamadı. Kader'i, takım arkadaşları ve maçın hakemi Çağlayan Kasım teselli etti.

Haberin Devamı

RAKİP OYUNCULAR BİLE ÇİLEDEN ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına Kader'in yerine oyuna giren Rabia'da kalesinde 8 gol gördü. 12'nci golden sonra topu oyuna sokmak için santraya giden Bolu Gençlik Merkezi oyuncuları topu rakip saha yerine kendi saha alanına sürünce maçın hakemi santrayı tekrar başlattı. Oyuncular aynı hareketi bir daha yapınca maçın hakemi Çağlayan Kasım, oyunculara santrayı nasıl başlatacaklarını uygulamalı olarak gösterdi. Oyuncular yine aynı hata yapınca bu kez rakip takım oyuncular çileden çıktı. Karşılaşma dördüncü kez santra vuruşuyla başladı.

KALECİNİN EN KOLAY MAÇI

Öte yandan müsabakanın tamamı Bolu Gençlik Merkezi sahası içerisinde oynanınca Karadeniz Ereğlispor kalecisi Esmanur ise en rahat maçlarından birini oynadı. Maç boyunca birisi geri pas diğeri rakip takımın gerçekleştirdiği atak olmak üzere sadece iki kez eline top değen Esmanur, maç bitiminde galibiyetin sevincini arkadaşlarıyla paylaştı.

Haberin Devamı

Bolu Gençlik Merkezi Antrenörü Turgut Çamlıbel, yeni bir takım olduklarını, 2-3 haftalık bir çalışma ile gruplara hazırlandıklarını belirterek, "İddiamız yok. Rakibi kutluyorum. Rakibimiz güçlü bir takım ve hak etti. Yeni bir oluşum içerisindeyiz, ileride daha iyi olacağız" dedi.