Faik Gürses Bu SES'e kulak ver
HABERİ PAYLAŞ

Bu SES'e kulak ver

Haberin Devamı

ZAPO, BOBO, MURAT ŞAHİN VE KEİTA
Bursasporlu futbolcu öyle bir kırmızı kart yedi ki izledikten sonra Bünyamin Gezer’in de yüzü kızarmıştır. Bobo öyle bir biçildi ki, Kuddusi hoca da neden vermediğini anlamamıştır. Ama Murat Şahin’in yediği gol ve Keita’nın kendi kalesine atmak için yeltendiği pozisyon iki hakemi de gölgede bıraktı.

FENERBAHÇE VE KALECİSİ
İzlanda’da patlayan yanardağ’ın adı Eyjafjallajokull. (Nasıl okursanız okuyun) Buradakinin ismi ise Volkan. 8 haftadır rakiplerini püskürtüyor. O tutuyor takımı kazanıyor. 25 adet hatalı gol yeme kredisi doğmuştur, üçüncü şahışlara duyurulur.

BEN DEMEMİŞ MİYDİM
Yukardaki başlık meslekdaşım Ahmet Çakır’ın yeni kitabının ismi. İçinde okuduğunuz zaman kahkaha atacağınız çok şey var. Ahmet demiş işte gerisi savsata.

23 NİSAN KUTLAMASI!
Beşiktaş seyircisi Sivasspor maçında terbiye sınırlarını ve centilmenliği ayaklar altına aldı. Üstelik kendilerine tahsis edilen çocukların da tribünde oturmasına aldırış etmeden.
Küfür etmeyip anında besteledikleri o kadar ince sloganlar duydum ki gülmemek elde değil. Kötü söz olmuyor arkadaşlar. Durumunuzu bir defa daha gözden geçirmenizde fayda var.

ARDA TURAN
Galiba en iyi çare bir an önce İstanbul’dan taşınman. Çünkü ne yapsan olmuyor kardeş. Galatasaray’ı bırakıp gitmen en hayırlı iş olacak.

RÜŞTÜ’DEN YEMEK TARİFİ
“Bizi ince ince doğradılar.” Beşiktaş kalecisinin bu açıklamasından sonra tarif edilen yemeğin ismini de koyalım. KASAP KÖFTESİ.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder