Gündem İkizleri dedikodu ölüme götürmüş

İkizleri dedikodu ölüme götürmüş

Paylaş
İkizleri dedikodu ölüme götürmüş

Diyarbakır'da dün sabaha karşı apartmanın 7'nci katından atlayarak yaşamlarına son veren ikiz kızkardeşlerin intiharlarında sır perdesi aralanıyor

İkiz kızkardeşleri ölüme, Hediye Demirel hakkında ortaya atılan dedikodular nedeniyle nişanın bozulmasının götürdüğü belirtildi. Hediye Demirel ile nişanlanmaktan vazgeçen Bülent Süer ifadesinde, "Çeşitli dedikodular üzerine nişandan vazgeçtim. Ondan sonra neler yaşandığını bilmiyorum" dedi.

Çınar İlçesi'nin İncirtepe Köyü'nde yaşayan ve anneleri yıllar önce baraj gölünde boğularak ölen ikizlerden Hediye Demirel, iddiaya göre bir süre akrabası Talat Demirel ile arkadaşlık yaptı.

İkili daha sonra anlaşamayınca ayrıldı. Hediye Demirel, yakınlarının da devreye girmesiyle yine akrabası olan Bülent Süer ile bir süre önce sözlendi. İki genç arasında yapılan sözün ardından, geçen cumartesi akşamı aile arasında nişanlarının yapılmasına karar verildi.

Ancak, akraba olan aile arasında Hediye Demirel'in başka biriyle daha önce arkadaşlık yaptığı dedikoduları yayıldı. Bunun üzerine Süer ailesinin ileri gelenleri toplantı yaparak nişanı bozma kararı aldı. Damat adayı Bülent Süer, genç kızı istemediğini belirterek, söz yüzüğünü iade etti.

TOPRAĞA VERİLDİLER

İkizler Hediye ile Kadriye Demirel, dün akşam saatlerinde Çınar'ın İncirtepe Köyü'ne götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi. Diyarbakır'a nişana giden ancak, nişanın bozulmasıyla ikizlerin cenazelerinin gelmesi köyde büyük üzüntüye neden oldu.

Köylüler, ikizlerin neden intihar ettikleri konusunda bilgileri olmadığını belirterek, gazetecilerin köyde görüntü almasına ve görüşmeler yapmasına üzüntü yaşadıkları gerekçesiyle izin vermedi. Demirel, kardeşlerinin yakınları da gazetecilerle görüşmek istemedi.

Canan ALTINTAŞ-Serdar SUNAR/DİYARBAKIR (DHA)