Dr. Haydar Dümen Telefonda olmaz!
HABERİ PAYLAŞ

Telefonda olmaz!

Haberin Devamı

Gençler için cinsellik dünyanın merkezine oturmuş durumda. Her konunun sonu ona bağlanıyor, aşk, sevgi, seks birbirine karışıyor. Hem erkekler hem de kızlar bir an önce cinsellikle tanışmak, ilişki yaşamak için acele ediyor. Bu yaşlar flört için uygun. Öyle telefonda, internette aşkı aramakla olmaz, alışırsanız büyük zarar görürsünüz...

Telefonda cinsellik zararlı mı?

19 yaşındayım. Telefonda cinselliğin bir zararı olur mu? RUMUZ:MK

CEVAP: Sevgili okurum, zararı olmaz ama alıştırır seni. Bir de bakarsın ki gerçek cinsellikten soğuyuvermişsin. İşte o zaman doktor doktor gezersin.

Milli oldum ama moralim bozuldu

Doğum günümde arkadaşlarım hem milli olmam için hem de hediye olarak birini getirdiler, ilişkiye girdik. Penisim 18 santim. Kız “Penisin göbeğinin altında kalıyor. Beni tatmin edemedin” dedi. Sorun kimde? RUMUZ: ATEŞLİ PANDA

CEVAP: Ateşli panda, beklentilerin kaldı ikinci planda. Ne umdun, ne buldun? Eğer acemi olmasaydın, kadının eline birkaç dolar koysaydın, bak sana neler söyleyecekti: “Dünyanın yedi harikasından birisin” diyecekti. Senden öcünü aldı. Çünkü sabaha kadar onu yordun, uykusuz kaldı, beklediğini bulamadı! Oysa hesabı şuydu: ‘İki tık tık, bi şık şık’, panda uykuya dalacak. Kadının da enerjisi yanına kâr kalacak. Sen onu da tükettin. Onu dünyaya geldiğine pişman ettin. Ateş çatıdan temele inmiş, kızın gözleri şişmiş. Hocanız teşhise şöyle demiş: Sağlamsın, sadece kilo vermeni önermiş.

İşlerim çok yoğun olduğu için mi ereksiyon sorunu yaşıyorum

25 yaşındayım ve ağır bir işte çalışıyorum. 2 aydır iş tempom çok arttı. Bir de akşamları spor yapıyorum. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girmek istedik ama ben erekesiyon olamadım. Acaba bu yorgunluğa bağlı bir şey mi? Aynı şey başıma gelir diye cinsel gücü artırıcı hap alıyorum. Hap ileride sorun yaratır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, bütün kapıları fethetmişsin bana girilecek kapıyı soruyorsun. O kadar yorgunluğa ne gerek var? Zaten ilişkiye girmişsin. Hapları falan da bulmuşsun. Hadi yolun açık olsun.

Devamı 2. sayfada...

Şişme kadın hamile kalır mı?

46 yaşındayım. Geçenlerde şişme bir kadınla ilişkiye girdim. Yanımda prezervatif olmadığı için korunmadım. Acaba şişme kadın hamile kalır mı? RUMUZ: KARAKULE

CEVAP: Yaş 46. Akıl hasır altı. Rumuz: Karakule. Düşünceler ucube. Şişme bebek almış da, onu yatak odasına telekız gibi salmış da... Varsayalım ki bu yazdıklarınıza inanalım. Kıs kıs gülmenize kanalım. Ama yüce ulusun olgun erkeği, zekası gelişmemiş koca bebeği. Nerede senin eşin? Bir eş bulamadıysan kararım peşin. Senin kafandaki bir erkeği kadın neylesin? Bir de şu itirafa bakalım. Naylon bebekle yatma işine bir isim takalım. İşte yanıtım: Şişme kadının seni evde bekliyor. Ömrünü böyle bitir, aklını bu yollarda yitir.

Kızlar beni baştan çıkarıyor, ne yapayım?

17 yaşındayım. Şimdiye kadar hiçbir kızla birlikte olmadım. Ama konuştuğum her kız beni baştan çıkarıyor. Her gün mastürbasyon yapmaktan bıktım. RUMUZ: KONYALI

CEVAP: Sevgili okurum, sen zaten baştan çıkmışsın. Buna doğuştan baştan çıkmak demek daha doğru. Çare: Genlerini, kendini, beynini, iradeni eğiteceksin. Bugünlerin yarını var. Evleneceksin. Her gördüğün kız ya da kadına istek duyarsan evliliğin tehlikeye düşer. Bir de dişli bir kadına rastlarsan tavayla kafan şişer. Yani sorunlu yoldasın. Kazaya yapmadan düz yola dön.

Biriyle birlikte oldum ama performansımı hiç beğenmedim

20 yaşındayım. Bir süre önce bir kadınla birlikte oldum ama performansımı hiç beğenmedim. Şimdi, ikinci ilişkide de aynısı olacak diye korkuyorum. Hemen boşaldım ve hiçbir şey anlamadım. Bu sorun belli bir süre sonra düzelir mi?

CEVAP: Değerli okurum, evet, belli bir zaman sonra düzelir. Heyecanlı ve önyargılı olursan uzar. Ama heyecanını yenemezsen yine kısa sürede biter. Evlilik koşulları oluştuğunda yani evlendiğinde ya da sürekli birlikte olabileceğin bir arkadaş yakaladığında tıbbi tedavisi var. Onu o zaman düşünelim. Ama sen şimdi mastürbasyon yaparken durarak, bekleyerek idare et. Mastürbasyonun başlamayla bitim süresi 10 dakikadan aşağı olmasın. Kendini ona şartla ki evliliğe sağlam gir.

Devamı 3. sayfada...

Sevgilimi nasıl kandırabilirim?

16 yaşındayım. Geçen yıldan beri kız arkadaşım var. Öpüşmekten ileri gitmedik. Kız arkadaşım “Öpüşmekten bıkarız, arada bir öpüşelim” diyor. Ne zaman ondan uzak olsam hep öpüşmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Kız arkadaşımı nasıl kandırabilirim?

CEVAP: Değerli okurum, nesini kandıracaksın ki? Öpüşmenin de kandırması olabilir mi? Zaten öpüşmüşsünüz. O zaman öpüşün öpüşebildiğiniz kadar. Ama ben bunu söyleyince kimileri “Aman efendim!” deyiveriyor. İyi ama ben bütün gençlere ‘Öpüşmeyin’ desem dinleyecekler mi? Ya da ‘Öpüşün’ desem sokakta kızları yakalayıp öpmeye mi çalışacaklar? Bunlar hikaye. Doğa kendi kurallarını uyguluyor. Öpüşmüşsünüz de, kız daha az istiyormuş da, sen de seviyormuşsun da, e bunlar için ben ne yapayım?

Mastürbasyon yaparken kendimi kaybediyorum

16 yaşında bir Anadolu çocuğuyum. İlişkiye girmedim ama çok istekliyim. Kendimi zor zaptediyorum. Gün aşırı 3 kez mastürbasyon yapıyorum ve kendimi kaybediyorum. Penisimde eğrilik başladı. Acaba bu durum ileride bana sorun yaratır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, bu yaşta yürümeye başladığın tehlikeli yollarda günün birinde mutlaka ayağın kayacaktır. Gün aşırı desen ‘Olabilir’ diyeceğim. Mastürbasyonda kendini kaybetmen ne biçim bir şey anlayamadım. Ayrıca penis eğriliği de belki bünyenin zorlanmasından oldu. Daha da eğrilirse işin daha da zorlaşır. Çocuksun, biraz büyü, aklını başına topla. Önünde bununla uğraşacak daha 60 yıl var.

İlişkiden sonra kan geliyor

Her ilişkiden sonra penisimden kan geliyor. Bazen hemen kan geliyor bazen de ilişkiden sonra çamaşırımda görüyorum. Haftada en az 2 kere ilişkiye giriyorum. Sizce sorun nedir? RUMUZ: KARA ÇOCUK

CEVAP: Değerli okurum, bir üroloji uzmanına hemen başvurmanı öneriyorum.

Çok sık tuvalete çıkıyorum, mastürbasyon yüzünden mi?

16 yaşındayım. Ben haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Ben çok sık tuvalete çıkıyorum. Acaba mastürbasyon yapmamla bir ilgisi var mı?

CEVAP: Değerli okurum, olsa ne olacak olmasa ne olacak? Mastürbasyonu azaltacaksan ‘Evet var’ diyorum. Ama aslında yok. Yani mastürbasyonu azalt anlamında sana espri yapıyorum.

Eşim çok isteksiz, ne yapacağım?

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder