Gündem Denizde 24 gün önce kaybolan oğlunu arıyor

Denizde 24 gün önce kaybolan oğlunu arıyor

Paylaş
Denizde 24 gün önce kaybolan oğlunu arıyor

Denizde 24 gün önce kaybolan oğlunu arıyor

Trabzon’un Yomra ilçesinde bir baba, Ramazan Bayramı’ndan bir gün önce denizde kaybolan 11 yaşındaki oğlunu bulabilmek için kentteki sahilleri dolaşıyor.

Haberin Devamı

İlçe merkezine bağlı Kömürcü köyünde, 8 Eylül akşamı bir arkadaşıyla birlikte denize girdikten sonra kaybolan 11 yaşındaki Samet İskender’in bulunması için sahil güvenlik, sivil savunma görevlileri ile dalgıçların desteğinde başlatılan arama çalışmaları, sonuç alınamaması üzerine durduruldu.

Aradan geçen 24 gün boyunca çocuğunu bulabilmek için günde 4 saat şehirdeki bütün sahilleri dolaşan acılı baba İbrahim İskender, "Çocuğumu bulana kadar aramalarımı sürdüreceğim" dedi.

Küçük Samet’in bulunacağı yönünde içinde bir umut taşıdığını ifade eden İskender, şöyle devam etti:
"Ailemizle birlikte artık günlerimiz geçmez oldu. Her gün ilçemizdeki evden çıkarak 4 saat boyunca çocuğumu arıyorum. Sahillerdeki kayalıkları bir umut geziyorum, ama hiçbir ize rastlayamadım. Çocuğum çok akıllıydı. Nasıl böyle bir olay oldu hala aklımız almıyor. İçimdeki umut bana çocuğumu bulacağımı söylüyor ve aramaya devam edeceğim."

Haberin Devamı

Çocuğunu rüyasında gördüğünü anlatan İskender, "Ellerini gördüm. Uzanmaya çalıştım ama yapamadım, yanına bir türlü gidemedim. Tek isteğim onu bulmak. Zaten en acısı onun ne ölü ne de diri şekilde yanımızda olmaması" dedi.

İskender, sahilde yeniden arama yapılması için yetkililere talepte bulunacağını da sözlerine ekledi.