Gündem İmam tacizden tutuklandı

İmam tacizden tutuklandı

Paylaş
İmam tacizden tutuklandı

İmam tacizden tutuklandı

Bursa'nın Keles İlçesi'nde imam, 30 yaşındaki Abdüssamed K., Kuran kursunda 13 yaşındaki E.A. adlı kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.

Haberin Devamı

Keles İlçesi'ne bağlı Basak Köyü'nde 7 yıldan bu yana imamlık yapan, bekar, Abdüssamed K., Cuma günü Kuran kursuna devam eden E.A.'ya cinsel tacizde bulunup tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

"HIZLI KUR'AN ÖĞRENDİĞİ İÇİN ÖZEL İLGİ GÖSTERİYORDUM"

E.A.'nın ailesinin Keles'e gelip Cumhuriyet Savcılığı'na yaptıkları şikayet üzerine Abdüssamed K., götrüldüğü jandarmada verdiği ifadede, “Kursta öğrenim gören kız öğrencilerimden başarılı olanları, kurs bittikten sonra da bırakmıyordum. Onlara Kuran'ı daha çabuk öğrenmeleri için özel ilgi gösteriyordum. Bu öğrenciler en fazla 5-6 kişidir. E.A. da onlardan biri. Çok hızlı Kuran öğreniyordu. Ona yardım etmek için özel ilgi gösteriyordum. Suçlamaları kabul etmiyorum” dediği belirtildi.

Haberin Devamı

‘Reşit olmayanlarla cinsel ilişki' ve ‘Cinsel taciz' suçlarından Keles Adliyesi’ne çıkartılan zanlı tutuklandı.

Aynı köyde Abdüssamed K.'nın önce görev yapan cami imamının da evli olmasına rağmen başka kadınlarla birlikte olması nedeniyle meslekten ihraç edildiği ortaya çıktı.