Bilgehan Can Vida iyi, Talisca süper, Negredo kötü
HABERİ PAYLAŞ

Vida iyi, Talisca süper, Negredo kötü

Haberin Devamı

Beşiktaş son üç maçında deplasman maçında (Malatya: 0-0, Kayseri: 1-1, Sivas: 2-1) kayıptı. Antalyaspor galibiyeti bu anlamda büyük moral oldu.

Beşiktaşlı futbolcuların, ligin ikinci yarısı için ne kadar hırs yaptıkları da çok net görüldü.

Yeni transfer Vida ilk Süper Lig maçına çıktı. Ortalamanın üzerinde bir performans sergiledi.

Maçın yıldızı Talisca'ydı. Talisca için "Şampiyonlar Ligi'nde farklı Türkiye'de farklı: Maç seçiyor" eleştirisi yapılıyordu. Attığı 2 golle cevabını verdi. 3. şutu direkten döndü. Oldukça hırslanmış, 2 gol ona yetmemiş. Gizli kahraman ise Quaresma'ydı. Ayak basmadık yer bırakmadı. Bir topu direkten döndü.

Tek olumsuz sinyal Negredo'dan geldi. İspanyol forvet 2 net pozisyonda bekleneni yapamadı. Cenk Tosun'un Everton'a gidişinin ardından forma ona kaldı ama halen beklentileri karşılayamıyor. Bir forvet transferi 'Yüzde bir milyon' şart.

HEYECAN ARTIYOR

Süper Lig'de puan tablosunda ilginç bir sıralama var. Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kayseri ve Trabzonspor. Son yıllarda dört büyükleri aynı anda zirve yarışı içinde görememiştik.

Ligin ikinci yarısı oldukça keyifli, heyecanlı maçlara sahne olacak.

Bana göre Beşiktaş kadro üstünlüğü ile diğerlerine göre bir adım önde. Ama iki şey var. Umarım olumsuz sakatlıklar yaşanmaz ve Başkan Fikret Orman'ın dediği gibi "Allah hakemlere hakem şansı versin."

Sıradaki haber yükleniyor...
holder