Magazin Vatanım Sensin'in General Filipos’unun trafiğe çözümü

Vatanım Sensin'in General Filipos’unun trafiğe çözümü

Paylaş
Vatanım Sensin'in General Filipos’unun trafiğe çözümü

Kanal D’deki ‘Vatanım Sensin’in ‘General Filipos’u Levent Can trafiğe çözüm buldu

Levent Can, elektrikli scooter aldı. Levent Can, “Park etme sorunu yok, davete, yemeğe geç kaldım derdi yok. Sete bile bunla gidiyorum. Vakitten kazanıyorum” dedi.

Asena Tuğal da trafiğe elektrikli bisiklet satın alarak çözüm bulanlardan. Asena birkaç ay önce arabasını satıp yerine elektrikli bisiklet satın aldı.

LEVENT CAN KİMDİR?


Levent Can 23 Ağustos 1971 İstanbul doğumlu. Tiyatro oyuncusu olan Levent Can oyunculuk hayatına Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda başladı. Birçok tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu 1991 yılında ekranların karşısına geçti. İlk Tv oyunculuğunu 1991 yılında yayınlanan yönetmenliğini Adil Daldal'ın üstlendiği Aile Bağları adlı dizide yaşadı. Şimdi de Vatanım Sensin dizisinde General Filipos rolünü canlandırıyor.


ASENA TUĞAL KİMDİR?


1984 İstanbul doğumlu Asena Tuğal, 2000’den itibaren TGRT, Kanal D ve Show TV de haber muhabiri olarak çalıştı. Daha sonra ise, Star TV ekranlarında 2006 Miss Turkey’de dördüncü güzel seçilen Asena Tuğal,Miss International yarışmasında “Miss Smile” ödülü kazandı.

Spor alanında da başarısı olan oyuncunun, kürek sporunda uluslararası dereceleri bulunuyor. Ayrıca Tekvando sporunda da siyah kuşak. Ve bu sayede ülkemizi Milli Takım kadrosuyla geçmiş yıllarda temsil etti.

Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlayan Asena Tuğal, 2008 yılında Akasya Durağı, 2009 yılında Ömre Bedel ve 2010 yılında da Öğretmen Kemal Filinta, Kertenkele Yeniden Doğuş ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol aldı. Asena Tuğal son olarak TRT 1’de yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde rol aldı.

Öte yandan Asena Tuğal kendisi gibi oyuncu olan Şahin Irmak ile nişanlı.

Haberin Devamı